27 Μαρ 2012

Τελευταία έκθεση βόμβα του ΔΝΤ: Προτιμότερη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ


Στη συμορία της δραχμής και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο !
Ο υπογράφων ως εκπρόσωπος της «συμμορίας της δραχμής» ( ! ), θεωρώ αναγκαίο να αναφερθώ χωρίς δικά μου ενδιάμεσα σχόλια, σε τελευταία έκθεσή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου το οποίο εκτιμά ότι, η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι προτιμότερη από την παραμονή σε αυτήν. Το νέο πρόγραμμα που υιοθετείται με το Μνημόνιο και την αναδιάρθρωση του χρέους δε θα πετύχει, αναφέρεται στην έκθεση. Από την οποία συμπεραίνεται ότι, οι δανειστές της χώρας θα βρεθούν απέναντι στο δίλημμα «νέο πακέτο διάσωσης ή έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ;

Η επικείμενη καταστροφή και μουσουλμανοποίηση της χώρας


Η εισβολή       
                                      
Η συνεχιζόμενη μαζική εισβολή παράνομων μεταναστών, σε συνδυασμό με τις ολέθριες συνέπειες του μνημονίου, οδηγούν τελικά στον ολοκληρωτικό αφανισμό της χώρας. Αν κάτι δεν αλλάξει ριζικά, σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, δε θα υπάρχει πια. Σε δέκα χρόνια θα έχουν εγκατασταθεί 4-5 εκ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία έναντι 8-9 εκ. γερασμένων ελληνογενών. Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με  δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των ελληνίδων.


Ανάδειξη και αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου


Σύνοψη μελέτης
Η ανάδειξη και αξιοποίηση του δασοκτήματος Δεκελείας, ή κτήματος Τατοϊου, θα πρέπει να διασφαλίζει την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος με την ανάπτυξη ήπιων δραστηριοτήτων, να λειτουργεί με αυτάρκεια και επιτυχία και να είναι άμεσα προσβάσιμο στους πολίτες.

Νιουλέλ Ρουμπινί - μόνη λύση για την Ελλάδα η έξοδος απο το ευρώ


H επιλογή είναι μεταξύ πέντε ετών ολοένα βαθύτερης ύφεσης που θα έρθουν μετά μια πενταετία που ήδη βρίσκεστε σε ύφεση, και βραχυπρόθεσμου πόνου τον οποίο θα ακολουθήσει ανάκαμψη, δίνοντας ελπίδα στους ανθρώπους.
Ο Νουριέλ Ρουμπινί, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, που προέβλεψε την πιστωτική κρίση και θεωρείται από τους οικονομολόγους με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, είναι πεπεισμένος ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος για την Ελλάδα: η χώρα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη, προκειμένου να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της. Διαφορετικά, προβλέπει άλλα πέντε χρόνια ύφεσης, που, όπως τονίζει στη συνέντευξή του στην «Κ», «κοινωνικά και πολιτικά δεν θα γίνει αποδεκτή. Κάτι θα εκραγεί, δεν θα το αποφύγετε».

Ιστορικά ιδρυτικά μέλη του Επιμένων Ελληνικά



Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, συσπείρωνε στις τάξεις του προσωπικότητες από όλο το φάσμα της πολιτικής, ακαδημαϊκής, επιχειρηματικής και καλλιτεχνικής ζωής όπως,

Ο Επιμένων Ελληνικά, 28 χρόνια διαδρομή

Maketa2C_901
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είναι το κεντρικό μήνυμα της
καμπάνιας για τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων και του
ελληνικού πολισμού, που προωθήθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν από
εικοσιπέντε περίπου χρόνια στα μέσα της δεκαετίας του 1980, από το
Σύνδεσμο Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων ( Σ.Π.Ε.Π.) και την
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Πολιτιστικής
Κληρονομάς ( Ε.Τ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.).

Οι ενημερωτικές εκστρατείες και η γενικότερη δραστηριότητα των φορέων αυτών με το μήνυμα «Ο Επιμένων Ελληνικά» εκείνης της περιόδου, άφησαν εποχή και δημιούργησαν ισχυρό κλίμα καταναλωτικής ζήτησης υπέρ των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών. Το πασίγνωστο τηλεοπτικό σποτ με τον  «εισαγμένο» Νίκο Παπαναστασίου, είχε θερμότατη υποδοχή και αποδοχή, έκανε μεγάλη αίσθηση στην κοινή γνώμη και ψηφίστηκε ως το καλύτερο διαφημιστικό σποτ της δεκαετίας του 1980. Επιτυχημένο θεωρήθηκε και ένα άλλο τηλεοπτικό σποτ με την Κατερίνα Γιουλάκη.

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είναι και πάλι εδώ

 

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ο ιστορικός φορέας στήριξης των ελληνικών προϊόντων είναι και πάλι ε εδώ σήμερα, σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία και οικονομία έχουν όσο ποτέ άλλοτε την ανάγκη παρόμοιων σοβαρών παρεμβάσεων. Στελέχη που είχαν συλλάβει την ιδέα και την υλοποίηση των πολύπλευρων και ισχυρών δράσεών του  από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, αναλαμβάνουν συστηματικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής και καταναλωτικής συνείδησης.