13 Σεπ 2012

Η Βοσνιοποίηση της χώρας από τη μαζική εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών


Η εισβολή

Τα τελευταία  χρόνια, εισέρχονται με αυξανόμενο ρυθμό από τα παράλια και τα σύνορα μας με την Τουρκία, περίπου 200-300.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες το χρόνο προερχόμενοι από την Αφρική και την Ασία. Σε είκοσι χρόνια, θα ανέρχονται σε 5-6.εκ. άτομα. Αν προστεθούν οι εδώ κατοικούντες και οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας και την υψηλή τους γεννητικότητα, θα έχουν ισοσκελίσει, αν δεν ξεπεράσουν, τα 9 εκ. του υπογεννητικού και γηράσκοντος ελληνογενούς πληθυσμού. Αλλά και σε 8-10 χρόνια, θα έχουν ξεπεράσει τα 3-4 εκ. άτομα, αποκτώντας τόσο μεγάλη πολιτική ισχύ που θα είναι αδύνατο να αποτραπεί η συνέχιση και διεύρυνση της εισβολής..


Σε αντίθεση με τους μέχρι σήμερα μετανάστες από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ που έχουν αρχίσει να ενσωματώνονται ομαλά στην ελληνική κοινωνία, οι νεόφερτοι πολυπληθείς μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, λόγω ισχυρής πολιτισμικής και θρησκευτικής τους ιδιαιτερότητας, δεν είναι ενσωματώσιμοι σε διαφορετικές κοινωνίες όπως είναι γνωστό από πολλά παρόμοια φαινόμενα. (Βοσνία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Κύπρος, Λίβανος, Δυτική Θράκη, κλπ). Η τεράστια αριθμητική παρουσία τους, θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες εκρηκτικές καταστάσεις. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των μουσουλμάνων γαλλόφωνων, Γάλλων υπηκόων της Αλγερίας, που πριν από πολλές γενιές μετανάστευσαν στη μητροπολιτική Γαλλία και ουδέποτε ενσωματώθηκαν στην εκεί κοινωνία. Η Γαλλία είναι μια χώρα με 65 εκ. ομοιογενείς κατοίκους που μπορούν εύκολα να υπερκεράσουν μικρότερες πληθυσμιακές ομάδες. Το ίδιο ισχύει με την Ιταλία των 60 εκ. και τις άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες. Ενώ τα μικρότερα πληθυσμιακά κράτη, έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα αποτροπής του φαινομένου. Αυτά σημειώνονται με τον οφειλόμενο σεβασμό για τη μουσουλμανική θρησκεία και τις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας των Ελλήνων με τον Αραβικό κόσμο

Τουρκικό σχέδιο πληθυσμιακής αλλοίωσης και η πολυπολιτισμική κοινωνία

Οι δουλέμποροι διακινητές έχουν έδρα τους την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ασύδοτοι. Λειτουργούν υπό την αιγίδα του επίσημου ή του βαθέως τουρκικού κράτους και έχουν γνωστή διεύθυνση, τηλέφωνα για τον κάθε ενδιαφερόμενο ! Στην Κωνσταντινούπολη, πολλοί λαθρομετανάστες συγκεντρώνεται στις περιοχές Κουμ Καπί και Γελσικόι και ένα από τα «ξενοδοχεία» που μένουν ονομάζεται Μερβέ. Στη Σμύρνη συγκεντρώνονται κυρίως στην περιοχή Μπασμάν, κοντά στο ζωολογικό κήπο και εγκαθίστανται προσωρινά, μεταξύ άλλων και στα «ξενοδοχεία» Χοριγιάτ και Όνκα. Με τους εδώ συνεργάτες τους οι δουλέμποροι, μεταφέρουν το «εμπόρευμα» μέσα από τα θαλάσσια και εδαφικά μας σύνορα, χρησιμοποιώντας ακόμα και κρατικά πλοιάρια. Τους προωθούν επίσης  με ταχύπλοα, με ιστιοπλοϊκά, με φορτηγίδες, αποβιβάζοντάς τους στη μητροπολιτική χώρα, στην Εύβοια, στο Λαύριο, στον Πόρο, μέχρι και στα λιμανάκια της Βάρκιζας ( ! ) Επίσης, τους μεταφέρουν και αεροπορικώς από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, με πλαστά έγγραφα. Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ ότι « δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς».Το βαθύ τουρκικό κράτος έχει άλλωστε ιστορική ειδίκευση σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις. Και εδώ πρόκειται για μια απλοϊκή, σατανική και αποτελεσματική σύγχρονη πρακτική. Βέβαια η Τουρκία έχει υπογράψει τη διεθνή σύμβαση όπου υποχρεούται να δέχεται τους λαθρομετανάστες που προωθούνται από το έδαφός της, την οποία βέβαια τη γράφει στα «παλαιά της υποδήματα». Ενώ η Ελλάδα τηρεί καθ’ υπερβολή τον κανονισμό του Δουβλίνου ΙΙ, που έχει υπογράψει το 2003, σύμφωνα με τον οποίο, η υποχρέωση για τη διαχείριση των λαθρομεταναστών για την Ε.Ε., ανήκει στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους. Έτσι, σχεδόν οπουδήποτε στην Ευρώπη συλληφθεί ένας λαθρομετανάστης, προωθείται στην Ελλάδα, η οποία έχει μεταβληθεί σε «τοξικό υποδοχέα» του προβλήματος από τους «κουτόφραγκους».
Η πολυπολιτισμική ή διαπολιτισμική κοινωνία στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, λειτουργεί ομαλά σε μεγάλες χώρες όπως η ΗΠΑ, όπου έχει διαφυλαχθεί η υπεροχή των Αγγλοσαξώνων με το σύστημα της εθνολογικής ποσόστωσης της εισροής μεταναστών. Στην περιφέρεια της γης, παρόμοιες πρακτικές, μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των εθνών-κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά ιστορικά προηγούμενα. Αν δεν προβληματιστούμε σχετικά, τότε υιοθετούμε τη μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής μας συνοχής. Η «μικρή πλην έντιμος Ελλάς», φυσικά δεν είναι σε θέση να περιθάλψει το 1 δις των λιμοκτονούντων  παγκοσμίως, των αποβλήτων του παγκόσμιου καπιταλισμού που επιζητούν δικαίως μια θέση στη ζωή.

Η παγκόσμια φτώχεια δε λύνεται με τη φιλανθρωπία

Οι δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών, εισπράττουν 3000-6000 το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες και κάθε τύπου παρανομίας των βρωμερών πολυκατοικιών στα γκέτο της Αθήνας ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-7 Ευρώ την ημέρα ανά άτομο που αναλογούν σε 20-60.000 Ευρώ το μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας τους εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα στο κέντρο της χώρας που έχει μεταβληθεί σε  γκέτο του εγκλήματος και της ντροπής. Και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές! Ορισμένοι προοδευτικοί και αριστεροί πολιτικοί και ακτιβιστές, προσεγγίζουν το πρόβλημα  από την ανθρωπιστική του σκοπιά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός, παραβλέποντας ότι το μεγαλύτερο θύμα, σκόπιμα ή μη, είναι η χώρα μας. Αλλά κάθε άλλο παρά αποτελεί αριστερή αντίληψη η άποψη ότι, το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας, μπορεί να λυθεί μεμονωμένα με φιλανθρωπικού τύπου ενέργειες και μάλιστα από μια κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη όπως η Ελλάδα.

Μέτρα πολιτικής

Η χώρα μας οφείλει να  δεχτεί έναν ορισμένο αριθμό πολιτικών προσφύγων ανάλογο με αυτόν που δέχονται και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Να δείξει τον πρέποντα σεβασμό στους νόμιμους, οικονομικούς μετανάστες που ομιλούν την ελληνική γλώσσα, φορολογούνται και ασφαλίζονται, δεν έχουν υποπέσει σε παράνομες πράξεις και σέβονται τις πολιτισμικές παραδόσεις της χώρας. Να βάλει φρένο στις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και την εκμετάλλευσή τους από διάφορα κυκλώματα. Για την αποδοχή οικονομικών μεταναστών, σκόπιμο είναι, όπως ισχύει και σε πολλές άλλες χώρες, να υπάρχουν επιλεκτικά κριτήρια που να συνδέονται με την επαγγελματική εξειδίκευση, τη χώρα προέλευσης, κλπ.
Παράλληλα, η ελληνική πολιτεία οφείλει να λάβει αποτελεσματικά μέτρα για τον έλεγχο της ανεξέλεγκτης μαζικής εισβολής και της απειλούμενης πληθυσμιακής αλλοίωσης της χώρας. Να θωρακίσει τα σύνορα με τη βοήθεια της Frontex, την Interpol, τις τουρκικές, τις ιταλικές τις γαλλικές αρχές και αυτές των ΗΠΑ. Να θωρακίσει τα σύνορα με ευθύνη του στρατού, του οποίου αυτή ακριβώς είναι η αποστολή του. Να ενισχύσει τη διεύθυνση της Αστυνομίας Αλλοδαπών, να εξοντώσει αμείλικτα τα εδώ κυκλώματα των δουλεμπόρων και των συνεργατών τους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να επιβάλλει στην Τουρκία τη διακοπή της πρακτικής που ακολουθεί στο θέμα αυτό με πολλούς τρόπους, πέραν της απειλής για αναστολή των ενταξιακών διαδικασιών και άλλων κυρώσεων. Παράλληλα, πρέπει να αναθεωρηθεί ο κανονισμός του Δουβλίνου ΙΙ όπου έχει συμφωνηθεί ότι η πρώτη χώρα εισόδου των λαθρομεταναστών στην Ε.Ε. είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση τους. Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ επιπλέον, είναι σε θέση να αντιληφθούν το αυτονόητο, ότι μια τέτοια κατάσταση, θα αποτελέσει το ευρωπαϊκό εφαλτήριο για μεγάλης κλίμακας τρομοκρατικές επιθέσεις στο δυτικό κόσμο Μεταξύ άλλων, αναγκαία είναι η αυστηροποίηση της νομοθεσίας και των πρακτικών τους εφαρμογών για τους δουλεμπόρους, η απαγόρευση ενοικίασης πολυκατοικιών σε λαθρομετανάστες, η δημιουργία ενός  συντονιστικού κέντρου  που θα αναλάβει τη συνολική διαχείριση  και την προσωρινή μετεγκατάστασή τους σε αξιοπρεπείς χώρους, μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Και θα τους επαναπροωθήσει στις χώρες τους με ναυλωμένα αεροπλάνα ή άλλα πρόσφορα μέσα, σε συνδυασμό με την παροχή διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας.

Εφ’ όσον δε γίνει κάτι άμεσα, σύντομα θα είναι πολύ αργά για να αντιστραφεί η παράδοση της Πρωτεύουσας και της χώρας στην ανομία, στο έγκλημα και σε βίαιες φυλετικές συγκρούσεις που θα υπονομεύσουν την όλη υπόστασή και κοινωνική της συνοχή. Και σε 10-15 σε 20 χρόνια το αργότερο, Ελλάδα θα έχει «Βοσνιοποιηθεί» και απλά θα πάψει να υπάρχει. Τότε λίγη σημασία θα έχει αν οι Τούρκοι θα σουλατσάρουν με τις φρεγάτες τους στο Σούνιο, θα έχουν καταλάβει το Αγαθονήσι το Φαρμακονήσι και ποιος ξέρει τι άλλο, αν η FYROM θα λέγεται Μακεδονία και αν θα υπάρχει ακόμα ο ελληνισμός στην Κύπρο.








Η Βοσνιοποίηση της χώρας από τη μαζική εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών



Η εισβολή

Τα τελευταία  χρόνια, εισέρχονται με αυξανόμενο ρυθμό από τα παράλια και τα σύνορα μας με την Τουρκία, περίπου 200-300.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες το χρόνο προερχόμενοι από την Αφρική και την Ασία. Σε είκοσι χρόνια, θα ανέρχονται σε 5-6.εκ. άτομα. Αν προστεθούν οι εδώ κατοικούντες και οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας και την υψηλή τους γεννητικότητα, θα έχουν ισοσκελίσει, αν δεν ξεπεράσουν, τα 9 εκ. του υπογεννητικού και γηράσκοντος ελληνογενούς πληθυσμού. Αλλά και σε 8-10 χρόνια, θα έχουν ξεπεράσει τα 3-4 εκ. άτομα, αποκτώντας τόσο μεγάλη πολιτική ισχύ που θα είναι αδύνατο να αποτραπεί η συνέχιση και διεύρυνση της εισβολής..

Σε αντίθεση με τους μέχρι σήμερα μετανάστες από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ που έχουν αρχίσει να ενσωματώνονται ομαλά στην ελληνική κοινωνία, οι νεόφερτοι πολυπληθείς μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, λόγω ισχυρής πολιτισμικής και θρησκευτικής τους ιδιαιτερότητας, δεν είναι ενσωματώσιμοι σε διαφορετικές κοινωνίες όπως είναι γνωστό από πολλά παρόμοια φαινόμενα. (Βοσνία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Κύπρος, Λίβανος, Δυτική Θράκη, κλπ). Η τεράστια αριθμητική παρουσία τους, θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες εκρηκτικές καταστάσεις. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των μουσουλμάνων γαλλόφωνων, Γάλλων υπηκόων της Αλγερίας, που πριν από πολλές γενιές μετανάστευσαν στη μητροπολιτική Γαλλία και ουδέποτε ενσωματώθηκαν στην εκεί κοινωνία. Η Γαλλία είναι μια χώρα με 65 εκ. ομοιογενείς κατοίκους που μπορούν εύκολα να υπερκεράσουν μικρότερες πληθυσμιακές ομάδες. Το ίδιο ισχύει με την Ιταλία των 60 εκ. και τις άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες. Ενώ τα μικρότερα πληθυσμιακά κράτη, έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα αποτροπής του φαινομένου. Αυτά σημειώνονται με τον οφειλόμενο σεβασμό για τη μουσουλμανική θρησκεία και τις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας των Ελλήνων με τον Αραβικό κόσμο

Τουρκικό σχέδιο πληθυσμιακής αλλοίωσης και η πολυπολιτισμική κοινωνία

Οι δουλέμποροι διακινητές έχουν έδρα τους την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ασύδοτοι. Λειτουργούν υπό την αιγίδα του επίσημου ή του βαθέως τουρκικού κράτους και έχουν γνωστή διεύθυνση, τηλέφωνα για τον κάθε ενδιαφερόμενο ! Στην Κωνσταντινούπολη, πολλοί λαθρομετανάστες συγκεντρώνεται στις περιοχές Κουμ Καπί και Γελσικόι και ένα από τα «ξενοδοχεία» που μένουν ονομάζεται Μερβέ. Στη Σμύρνη συγκεντρώνονται κυρίως στην περιοχή Μπασμάν, κοντά στο ζωολογικό κήπο και εγκαθίστανται προσωρινά, μεταξύ άλλων και στα «ξενοδοχεία» Χοριγιάτ και Όνκα. Με τους εδώ συνεργάτες τους οι δουλέμποροι, μεταφέρουν το «εμπόρευμα» μέσα από τα θαλάσσια και εδαφικά μας σύνορα, χρησιμοποιώντας ακόμα και κρατικά πλοιάρια. Τους προωθούν επίσης  με ταχύπλοα, με ιστιοπλοϊκά, με φορτηγίδες, αποβιβάζοντάς τους στη μητροπολιτική χώρα, στην Εύβοια, στο Λαύριο, στον Πόρο, μέχρι και στα λιμανάκια της Βάρκιζας ( ! ) Επίσης, τους μεταφέρουν και αεροπορικώς από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, με πλαστά έγγραφα. Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ ότι « δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς».Το βαθύ τουρκικό κράτος έχει άλλωστε ιστορική ειδίκευση σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις. Και εδώ πρόκειται για μια απλοϊκή, σατανική και αποτελεσματική σύγχρονη πρακτική. Βέβαια η Τουρκία έχει υπογράψει τη διεθνή σύμβαση όπου υποχρεούται να δέχεται τους λαθρομετανάστες που προωθούνται από το έδαφός της, την οποία βέβαια τη γράφει στα «παλαιά της υποδήματα». Ενώ η Ελλάδα τηρεί καθ’ υπερβολή τον κανονισμό του Δουβλίνου ΙΙ, που έχει υπογράψει το 2003, σύμφωνα με τον οποίο, η υποχρέωση για τη διαχείριση των λαθρομεταναστών για την Ε.Ε., ανήκει στην πρώτη χώρα εισαγωγής τους. Έτσι, σχεδόν οπουδήποτε στην Ευρώπη συλληφθεί ένας λαθρομετανάστης, προωθείται στην Ελλάδα, η οποία έχει μεταβληθεί σε «τοξικό υποδοχέα» του προβλήματος από τους «κουτόφραγκους».
Η πολυπολιτισμική ή διαπολιτισμική κοινωνία στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, λειτουργεί ομαλά σε μεγάλες χώρες όπως η ΗΠΑ, όπου έχει διαφυλαχθεί η υπεροχή των Αγγλοσαξώνων με το σύστημα της εθνολογικής ποσόστωσης της εισροής μεταναστών. Στην περιφέρεια της γης, παρόμοιες πρακτικές, μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των εθνών-κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά ιστορικά προηγούμενα. Αν δεν προβληματιστούμε σχετικά, τότε υιοθετούμε τη μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής μας συνοχής. Η «μικρή πλην έντιμος Ελλάς», φυσικά δεν είναι σε θέση να περιθάλψει το 1 δις των λιμοκτονούντων  παγκοσμίως, των αποβλήτων του παγκόσμιου καπιταλισμού που επιζητούν δικαίως μια θέση στη ζωή.

Η παγκόσμια φτώχεια δε λύνεται με τη φιλανθρωπία

Οι δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών, εισπράττουν 3000-6000 το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες και κάθε τύπου παρανομίας των βρωμερών πολυκατοικιών στα γκέτο της Αθήνας ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-7 Ευρώ την ημέρα ανά άτομο που αναλογούν σε 20-60.000 Ευρώ το μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας τους εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα στο κέντρο της χώρας που έχει μεταβληθεί σε  γκέτο του εγκλήματος και της ντροπής. Και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές! Ορισμένοι προοδευτικοί και αριστεροί πολιτικοί και ακτιβιστές, προσεγγίζουν το πρόβλημα  από την ανθρωπιστική του σκοπιά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός, παραβλέποντας ότι το μεγαλύτερο θύμα, σκόπιμα ή μη, είναι η χώρα μας. Αλλά κάθε άλλο παρά αποτελεί αριστερή αντίληψη η άποψη ότι, το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας, μπορεί να λυθεί μεμονωμένα με φιλανθρωπικού τύπου ενέργειες και μάλιστα από μια κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη όπως η Ελλάδα.

Μέτρα πολιτικής

Η χώρα μας οφείλει να  δεχτεί έναν ορισμένο αριθμό πολιτικών προσφύγων ανάλογο με αυτόν που δέχονται και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Να δείξει τον πρέποντα σεβασμό στους νόμιμους, οικονομικούς μετανάστες που ομιλούν την ελληνική γλώσσα, φορολογούνται και ασφαλίζονται, δεν έχουν υποπέσει σε παράνομες πράξεις και σέβονται τις πολιτισμικές παραδόσεις της χώρας. Να βάλει φρένο στις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και την εκμετάλλευσή τους από διάφορα κυκλώματα. Για την αποδοχή οικονομικών μεταναστών, σκόπιμο είναι, όπως ισχύει και σε πολλές άλλες χώρες, να υπάρχουν επιλεκτικά κριτήρια που να συνδέονται με την επαγγελματική εξειδίκευση, τη χώρα προέλευσης, κλπ.
Παράλληλα, η ελληνική πολιτεία οφείλει να λάβει αποτελεσματικά μέτρα για τον έλεγχο της ανεξέλεγκτης μαζικής εισβολής και της απειλούμενης πληθυσμιακής αλλοίωσης της χώρας. Να θωρακίσει τα σύνορα με τη βοήθεια της Frontex, την Interpol, τις τουρκικές, τις ιταλικές τις γαλλικές αρχές και αυτές των ΗΠΑ. Να θωρακίσει τα σύνορα με ευθύνη του στρατού, του οποίου αυτή ακριβώς είναι η αποστολή του. Να ενισχύσει τη διεύθυνση της Αστυνομίας Αλλοδαπών, να εξοντώσει αμείλικτα τα εδώ κυκλώματα των δουλεμπόρων και των συνεργατών τους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να επιβάλλει στην Τουρκία τη διακοπή της πρακτικής που ακολουθεί στο θέμα αυτό με πολλούς τρόπους, πέραν της απειλής για αναστολή των ενταξιακών διαδικασιών και άλλων κυρώσεων. Παράλληλα, πρέπει να αναθεωρηθεί ο κανονισμός του Δουβλίνου ΙΙ όπου έχει συμφωνηθεί ότι η πρώτη χώρα εισόδου των λαθρομεταναστών στην Ε.Ε. είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση τους. Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ επιπλέον, είναι σε θέση να αντιληφθούν το αυτονόητο, ότι μια τέτοια κατάσταση, θα αποτελέσει το ευρωπαϊκό εφαλτήριο για μεγάλης κλίμακας τρομοκρατικές επιθέσεις στο δυτικό κόσμο Μεταξύ άλλων, αναγκαία είναι η αυστηροποίηση της νομοθεσίας και των πρακτικών τους εφαρμογών για τους δουλεμπόρους, η απαγόρευση ενοικίασης πολυκατοικιών σε λαθρομετανάστες, η δημιουργία ενός  συντονιστικού κέντρου  που θα αναλάβει τη συνολική διαχείριση  και την προσωρινή μετεγκατάστασή τους σε αξιοπρεπείς χώρους, μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Και θα τους επαναπροωθήσει στις χώρες τους με ναυλωμένα αεροπλάνα ή άλλα πρόσφορα μέσα, σε συνδυασμό με την παροχή διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας.

Εφ’ όσον δε γίνει κάτι άμεσα, σύντομα θα είναι πολύ αργά για να αντιστραφεί η παράδοση της Πρωτεύουσας και της χώρας στην ανομία, στο έγκλημα και σε βίαιες φυλετικές συγκρούσεις που θα υπονομεύσουν την όλη υπόστασή και κοινωνική της συνοχή. Και σε 10-15 σε 20 χρόνια το αργότερο, Ελλάδα θα έχει «Βοσνιοποιηθεί» και απλά θα πάψει να υπάρχει. Τότε λίγη σημασία θα έχει αν οι Τούρκοι θα σουλατσάρουν με τις φρεγάτες τους στο Σούνιο, θα έχουν καταλάβει το Αγαθονήσι το Φαρμακονήσι και ποιος ξέρει τι άλλο, αν η FYROM θα λέγεται Μακεδονία και αν θα υπάρχει ακόμα ο ελληνισμός στην Κύπρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου