4 Μαρ 2013

Πρόσκληση Φορουμ για Εθνική Στρατηγική



ΦΟΡΟΥΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στην ανοιχτή εκδήλωση ημερίδα στο Κάραβελ την Κυριακή 10 Μαρτίου 11πμ -8μμ, αίθουσα Μακεδονία


Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, διαφαίνεται η ανυπέρβλητη ιστορική ανάγκη για να συνεβρεθούμε όλοι οι ενεργοί πολίτες σε μια Πατριωτική Συζήτηση - ΦΟΡΟΥΜ για την εκπόνηση συγκροτημένης Εθνικής Στρατηγικής. Έγκαιρα! Πριν ξεσπάσει ισοπεδωτικά η επερχόμενη καλπάζουσα κρίση, καταστρέψει ανεπανόρθωτα τον κοινωνικό ιστό της χώρας και υποστούμε πολλαπλές εθνικές συμφορές. Όσο είναι ακόμη καιρός. Γι αυτό, παραμερίζουμε δεξιές και αριστερές ιδεοληψίες και προσωπικές αντιπαλότητες και συνερχόμαστε για να συνομιλήσουμε και να προτείνουμε δημόσια λύσεις εξόδου από την τραγωδία της κρίσης.


Δεν ιδρύουμε κόμμα, δε δεσμεύουμε συνειδήσεις. Δεν είμαστε και δε θα γίνουμε κόμμα. Ορισμένοι μάλιστα ομιλητές μας, είναι επώνυμα στελέχη ή και βουλευτές διαφορετικών κομμάτων.

Έξω από το Πατριωτικό Βήμα Διαλόγου, μπορεί ο καθένας να κάνει ότι προσωπικά επιλέξει. Οι επίσημοι προσκεκλημένοι ομιλητές μας, από όλο το πατριωτικό ιδεολογικό φάσμα και οι παρεμβαίνοντες, είναι ήδη δεκάδες επώνυμοι διανοητές-πολιτικοί, συγγραφείς και πανεπιστημιακοί καθηγητές.

Δεκτοί όσοι συμφωνούν με δημοκρατική Κοινοβουλευτικά λύση και όσοι πιστεύουν στο Ελληνικό Έθνος- Κράτος. Δεν προσκαλούνται εθνοαποδομητές και Μνημονιακοί.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί σε όλους τους Δήμους της χώρας με κεντρικό άξονα το θέμα :

«Προτάσεις και λύσεις για την επιβίωση και ανασυγκρότηση της Ελλάδας, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, εθνικά»

Οι ομιλητές οφείλουν να έχουν συγκεκριμένη αναφορά σε σαφείς τεκμηριωμένες, προτεινόμενες λύσεις. Η πρωτοβουλία αποτελείται από μια πολιτικά ετερογενή ομάδα αρχικά 100 ατόμων, οι οποίοι διαφορές και τολμάμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση εκδηλώσεων, δίχως αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα ατομικά πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων. Το λόγο θα έχουν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας και εσείς που μπορεί να θέσετε ερωτήσεις. Πληροφορίες στο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου