Google+ Followers

12 Σεπ 2013

Η παραμονή στο ευρώ σημαίνει κόλαση χωρίς ελπίδα


Οι χρυσοκάνθαροι παπαγαλιστές του συστήματος, βομβαρδίζουν το δύσμοιρο ελληνικό λαό με επιχειρήματα του τύπου : «αν επιστρέψουμε στη δραχμή δε θα έχουμε να φάμε, δε θα έχουμε φάρμακα, καύσιμα, πρώτες ύλες. Θα καταντήσουμε Αλβανία, τρικοσμική χώρα τύπου Ζιμπάμπουε. Δεν παράγουμε τίποτα, γι’ αυτό μας κάνουν χάρη που μας δανείζουν ! Χρειαζόμαστε δύο χρόνια για να τυπώσουμε δραχμές ! Αυτοί που υποστηρίζουν την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα είναι η συμμορία της δραχμής που έχουν βγάλει τα χρήματά τους έξω και περιμένουν την επιστροφή στη δραχμή για να ...κερδοσκοπήσουν, και μπλά, μπλά, μπλά.»...


Ο εκλαμπρότατος κύριος Στουρνάρας απείλησε ότι θα γινόμασταν Αίγυπτος αν γυρνούσαμε στη δραχμή ! Και ο αξιότιμος κ. Σαμαράς, διατυμπάνισε έμπλεος υπερηφάνειας ότι, πετύχαμε το στόχο μας που είναι «η παραμονή στο ευρώ». Δηλ., η παραμονή στη λυμφατική ευρωζώνη, αποτελεί τον υπέρτατο στόχο των της υποτακτικής κυβέρνησης και όχι η βελτίωση της ζωής των ταλαίπωρων Ελλήνων.


Την ίδια ώρα, η αξιωματική αντιπολίτευση, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, και μαζί τους διάφοροι αριστεροδεξιοί Μπαρουφάκηδες, ομνύουν στο ευρώ και καταγγέλλουν οργίλοι το Μνημόνιο. Το οποίο υπόσχονται να ανατρέψουν χρησιμοποιώντας μαγικά κόλπα ως νέοι μάγοι- Χουντίνοι. Δεν απαντούν στο καίριο ερώτημα που και πως θα βρουν τα χρήματα σε ευρώ για να πληρώσουν τις στοιχειώδεις κρατικές υποχρεώσεις σε μισθούς, συντάξεις, κλπ. Αντιπαρέρχονται το γεγονός ότι, τον κουμπαρά ελέγχει ο φοβερός Σόιμπλε, αμετακίνητα πιστός στο δόγμα ότι «χωρίς Μνημόνιο δεν έχει ευρώ». Η παιδική χαρά της αντιπολίτευσης και στην ουσία συμπολίτευσης, θυμίζει το δανειολήπτη που καθυβρίζει τον τραπεζίτη και ταυτόχρονα του ζητά δάνειο !


Τα επιστημονικά εργαστήρια της γκεμπελικής προπαγάνδας του συστήματος, εφευρίσκουν συνεχώς νέα επιχειρήματα, τα περισσότερα από τα οποία καταρρίπτονται από τις εξελίξεις. Την ώρα που το θριαμβολογούν πως η Ελλάδα αποτελεί πλέον ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, η δυσμενής έκθεση του ΔΝΤ και πλειάδας άλλων διεθνών οργανισμών και φορέων, γκρεμίζει την ψευτο-αισιοδοξία, το αδιέξοδο success story. Ανοίγουν σαμπάνιες για επενδυτικές προτάσεις των Κινέζων της Cosco και την άλλη μέρα αποκεφαλίζεται ο επικεφαλής της Κάπταιν Γουέη.


Επιστρατεύουν αποκρουστικά κατασκευάσματα, όπως ότι αν επιστρέψουμε στη δραχμή δε θα έχουμε φάρμακα για το καρκίνο. Χρησιμοποιούν δηλ., τον εύλογο φόβο των πολιτών απέναντι στην τρομερή αυτή αρρώστια, για να δημιουργήσουν στο υποσυνείδητο της συλλογικής συνείδησης μια αόριστη σύνδεση του καρκίνου με τη δραχμή.


Όταν υπάρχουν εκπρόσωποί μας στο δημόσιο διάλογο, αυτό και όλα τα άλλα καταρρίπτονται. Αλλά το κατεστημένο φροντίζει τις περισσότερες φορές και ειδικότερα με τους κεντρικούς άξονες της Γκεμπελικής προπαγάνδας, Mega, Antenna, Sky, να περιφέρουν τα ψέματά τους χωρίς αντίπαλο ή προσκαλώντας άπειρους συνομιλητές που ψελλίζουν διαφορετική γνώμη που εύκολα την κονιορτοποιούν οι έμπειροι παπαγαλιστές του συστήματος.


Όλα τα έωλα επιχειρήματα ενάντια στην επιστροφή στη δραχμή, τα έχουμε ανατρέψει με τεκμηριωμένη επιστημονική επιχειρηματολογία, στην οποία έχουμε αρωγούς τους κορυφαίους διεθνείς οικονομολόγους τύπου Paul Krugman και πάμπολλους άλλους αναλυτές παρόμοιου υψηλού βεληνεκούς. Με την αντίπερα όχθη, να έχει να επιδείξει μόνο golden boys, εξωνημένους τραπεζίτες τύπου Στουρνάρα, Λουκά Παπαδήμου, Μιράντας Ξαφά, κλπ.


Εκτός από τα πλούσια οικονομικά στοιχεία με τα οποία υποστηρίζουμε την άποψή μας, τις μελέτες, τα βιβλία, ( βλ. το σύντομο βιβλίο-εγχειρίδιο του Θ. Κατσανέβα, Η απομυθοποίηση του ευρώ, εκδόσεις Λιβάνη), τα άρθρα και τις τεκμηριωμένες προτάσεις μας για την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, οφείλουμε να απευθυνόμαστε στην κοινή λογική. Να υπενθυμίσουμε πως ζούσαμε με τη δραχμή και πως ζούμε σήμερα με το ευρώ. Ότι παρόμοια καταστροφή με τη δική μας βιώνουν όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου που έχουν πληγεί από το υπερτιμημένο σκληρό ευρώ και τη άτεγκτη Μνημονιακή λιτότητα. Και πως είναι αφελές να πιστεύει κανείς ότι, η φανατική εμμονή των Μέρκελ-Σόιμπλε για να παραμείνουμε στο ευρώ, οφείλεται σε ... άδολη αγάπη για τη χώρα μας.


Επειδή η άθλια, απαράδεκτη, γελοία, ατεκμηρίωτη τρομοκρατία ενάντια στο εθνικό νόμισμα, δεν μπορεί πλέον να γίνεται ανεκτή. Επειδή, δεν μπορούμε να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τις Γκεμπελικές μεθόδους του τύπου « πες ψέματα όλο και κάτι θα μείνει». Επειδή, τα «εξωγήινα ζόμπι» με τα οποία μας απειλούν ότι θα εισβάλλουν στη χώρα και θα μας κατασπαράξουν όταν γυρίσουμε στη δραχμή, βρίσκονται μόνο στη φαντασία των δουλικών του συστήματος και των ανόητων ή αδιάβαστων που τους ακολουθούν. Επειδή, αν περιμένοντας τους βαρβάρους, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, θα τελευτήσουμε ως έθνος. Επειδή, είναι καιρός να θυμηθούμε τη γνωστή ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου « τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες», απαντάμε ότι :

- See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/i-paramoni-sto-eyro-simainei-kolasi-horis-elpida#sthash.I6F1S2IL.dpuf