20 Ιουλ 2014

Αυτομασίγωμα Πρετεντέρη και των άλλων παιδιών λόγω Αργεντινής


Όπως γράφει πολύ εύστοχα η προοδευτική πατριωτική ιστοσελίδα www.olympia.gr, η Αργεντινή κατάφερε ένα ...ύπουλο χτύπημα στους Πρετεντέρηδες, με τη σύναψη μεγάλου δανείου απο την Κίνα, ύψους 7,5 δις και σουαπ 11 δις .Αυτό ανακοινώθηκε μετά την συνάντηση της Πρωθυπουργού της Αργεντινής C. Fernandez με τονΚινέζου ομόλογό της της και προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας Xi Jinping.Συγκεκριμένα, η Κινα θα εκταμιεύσει 4,7 δις δολάρια για επενδύσεις στην ενέργεια, ενώ παράλληλα το Πεκίνο εκχώρησε τριετές σουάπ σε παράταση υφιστάμενου, ύψους 11 δις δολαρίων. Ολα αυτα την στιγμή που η Αργεντινή είχε αποκλειστεί απο τις αγορες και βρίσκεται στο στόχαστρο των αρπακτικών του διεθνούς χρηαμτιστηριακού κεφαλαίου της δύσης, μετά την άρνηση της να πληρώσει τα ακουρευτα ομόλογα των “κοράκων” του ΔΝΤ, που βέβαια οπως έγινε και με την Ελλαδα, τα είχαν αγοράσει πολύ χαμηλότερα απο την αξία τους.

Τα χρήματα του δανείου θα κατευθυνθούν άμεσα σε επενδύσεις υποδομής με δυο υδροηλεκτρικά φράγματα στην Παταγονία, δυνατότητας 1740 μεγαβάτ, ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας ενέργειας. Που επανακρατικοποιήθηκε μετά την εκδίωξη του ΔΝΤ από την χωρα.
Την ίδια στιγμή, φαντάζουν κωμικά τα παραπλανητικά και εκβιαστικά δημοσιεύματα σε όλον τον πλανήτη αλλά και στην Ελλαδα, απο διεφθαρμένα ΜΜΕ, τα οποία προεξοφλούν την χρεοκοπία της Αργεντινης επειδή δεν δέχεται να πληρώσει τους διεθνείς απατεώνες.
Η έμμισθη προπαγάνδα από γερμανοτσολιάδες, χυδαίους, ζάμπλουτους, φοροφυγάδες δημοσιογράφους στην Ελλαδα, αποσκοπεί ακριβως στο να φαίνεται η μνημονιακή παράνοια ως μονόδρομος. Ακριβως επειδή ειναι εξαιρετικά επικερδής γι’ αυτους που την επέβαλλαν. Ο ελληνικός λαός πάντως οφείλει επιτέλους να αντισταθεί στην ληστεία της προσωπικής αλλα και δημόσιας περιουσίας, αποβάλλοντας τα ενοχικά σύνδρομα απο τα αγράμματα παπαγαλάκια των κερδοσκόπων. Να καταλάβει επιτέλους ότι, όλοι οι κάθε λογής και κοπής ντερμπεντέρηδες των κεντρικών ΜΜΕ λένε ΨΕΜΑΤΑ.
Σύμφωνα πάντα με την Olympia.gr, ο κυρ Σταύρος,  ο κυρ Γιώργος, και τα άλλα παιδιά, αυτομαστιγώνονται ολημερής απο το πρωί σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Και ο Ντερμπεντέρης, απείλησε με απόπειρα αυτοκτονίας αν συνεχιστεί να διαψεύδεται. Εναλλακτικά, θα βγάλει λέει άλλο βιβλίο, όπου και εδώ θα αποκαλύπτει ότι αυτός γνώριζε ότι έλεγε ψέματα, αλλά το έκανε για το καλό της...πατρίδας, δηλ. του κυρ Στάυρου, του κυρ Γιώργου και των άλλων παιδιών. 

- See more at: http://www.drachmi5.gr/ellada/ependytiko-daneio-mamoyth-me-tin-kina-synapse-i-argentini#sthash.9CUGMjrY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου