14 Απρ 2015

Χριστοδουλοπούλου : Δεν υπάρχουν πια μετανάστες αλλά μόνο πρόσφυγες !


«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες», όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες, δήλωσε η αρμόδια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, κα Τασία Χριστοδουλοπούλου. μιλώντας που αλλού, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης του Πάσχα.Σύμφωνα με τις απόψεις της κυρίας Χριστοδουλοπούλου,  "οι πρόσφυγες έχουν μηδενική παραβατικότητα και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους ! Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι,κανένας πρόσφυγας δεν είναι άστεγος, αλλά τα άτομα που βλέπουμε τα πρωινά στις
«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες», όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες, δήλωσε η αρμόδια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, κα Τασία Χριστοδουλοπούλου. μιλώντας που αλλού, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης του Πάσχα.Σύμφωνα με τις απόψεις της κυρίας Χριστοδουλοπούλου,  "οι πρόσφυγες έχουν μηδενική παραβατικότητα και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους ! Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι,κανένας πρόσφυγας δεν είναι άστεγος, αλλά τα άτομα που βλέπουμε τα πρωινά στις πλατείες βρίσκονται εκεί επειδή «λιάζονται», και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο το πρωί!. Το ερώτημα στο οποίο δεν απάντησε η κυρία Χ. είναι τι κάνουν το απόγευμα και το βράδυ.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου σημείωσε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο με ορίζοντα τον Ιούνιο για τη δημιουργία των απαραίτητων δομών φιλοξενίας.Προφανώς οι πρόσφυγες της κυρίας "Υπουργού Υποδοχής Μεταναστών", οι μάζες των μουσουλμάνων που εισρέουν κατά δεκάδες χιλιάδες στη χώρα μας , έχουν πρώτη πρωτεραιότητα απο το μισό εκατομύριο αστέγους και άλλους τόσους Έλληνες που υποσιτίζονται στη χώρα μας. Οι "πρόσφυγες" της κυρίας Χ. έχουν προφανώς πρωτεραιότητα στα νοσοκομέια μας, έναντι των ιθαγενών οι οποίοι επι δεκαετίες πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές για να έχουν στοιχειώδη υγειονομική περίθαλψη. Και περιμένουν στις ουρές πίσω και απο τους "πρόσφυγες".
Το κυβερνητικό σχέδιο, όπως είπε η ίδια, περιλαμβάνει τη δημιουργία  καταυλισμών στα νησιά υποδοχής, όπου θα καταγράφονται τα στοιχεία των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια, θα δημιουργηθούν και μόνιμοι χώροι φιλοξενίας και θα καταρτισθεί σχέδιο για τις μεγάλες πόλεις, όπου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές. Είναι προφανές ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εκατοντάδων χιλιάδων και προοπτικά των εκατομυρίων μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων φίλων της κυρίας Χ, έχουν πρωτεραιότητα σε στέγη, τροφή, χαρτζηλίκι κλπ. σε σχέση με τα εκατομύρια των Ελλήνων ιθαγενών για τα οποία η ίδια κυρία δε δείχνει  ανάλογη στοργή.
Εκείνοι που τρίβουν τα χέρια τους με όλα αυτά είναι προφανώς οι Χρυσαυγίτες που θα επανέλθουν ανανεωμένοι και δυναμωμένοι απο τον υπολανθάνοντα ρατσιμό της κυρίας Χ. σε βάρος των παρακατιανών Ελλήνων. Επίσης, πάρτυ κάνουν και οι δουλέμποροι με τους συνεργάτες τους δκηγόρους, επαγγελματίες φιλάνθρωπους  κλπ. που κάνουν γερή μπάζα απο τους μετανάστες, με ετήσιο τζίτο της τάξης του 1,5 δισ ευρώ με μηδενικά σχεδόν έξοδα.
«Οι εκδοχές ειναι τρεις. Ή θα τους κλείσουμε στα κέντρα κράτησης, ή θα τους φιλοξενήσουμε ή θα τους πνίξουμε», λέει  η κ. Χριστοδουλοπούλου.Υπάρχει φυσικά και μια τρίτη. Να αποπεμφειί άμεσα απο την κυβέρνηση η εν λόγω κυρία πριν εξοντώσει όλη τη χώρα με τους εξωφρενικούς παραλογισμούς της.
Όσον αφορά τη χρηματοδότησης, η κυρία υπουργός σχολίασε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει χρηματοδοτικό κενό και πως η Αθήνα υποβάλλει προτάσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παροχή έκτακτης βοήθειας, καθώς επί του παρόντος, η κατάσταση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με εθνικούς πόρους.Αλλά μέχρι τότε η πτωχή, πλην έντιμος Ελλάς θα πληρώνει τους "πρόσφυγες". Είναοι προφανές ότι λεφτά υπάρχουν!
Η κυρία Χ. έχει αδύναμη όραση. Μίλησε για μόλις 800 άτομα που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και οι οποίοι δεν  είναι τίποτα συγκριτικά με τα 5.500 άτομα που προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ιταλία.Το γεγονόες ότι καταφθάνουν 400 άτομα την ημέρα Ελλάδα μέσα στο καταχείμωνο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, δεν το γνωρίζει η κυρία Χριστοδουλοπούλου.
Δείτε τι συμβαίνει με όσους αποχωρούν από τα κέτρα κράτησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου