2 Ιουλ 2015

Αν επικρατήσει το ναι, τη Δευτέρα ο Ντράγκι θα κουρέψει τις καταθέσεις των Ελλήνων όπως έκανε στην Κύπρο


Στην περίπτωση που η εκστρατεία φόβου, τρομοκράτησης και παραπληροφόρησης που έχουν εξαπολύσει ασύστολα οι ολιγάρχες και τα παπαγαλάκια των καναλιών πετύχει να επικρατήσει το ναι στο δημοψήφισμα την Κυριακή, τότε θα επαναληφθεί το σκηνικό της Κύπρου σε χειρότερη έκδοση.Τη Δευτέρα το πρωί, η ελληνική κυβέρνηση θα βρίσκεται υπό παραίτηση ή σε διαδικασία άτακτης ανατροπής και η χώρα σε κατάσταση ακυβερνησίας. Με σύμμαχο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο-μια ατυχέστατη όπως αποδεικνύεται επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ - ο Ντράγκι, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενεργώντας με εντολές του Βερολίνου, θα θέσει υπο τον απόλυτο έλεγχό της τις ελληνικές τράπεζες, τις οποίες θα κηρύξει σε πτώχευση, κατάσχονταςτα ρευστά διαθέσιμα και περιουσιακά τους στοιχεία, με το αιτιολογικό της μη πληρωμής των χρεών μας προς το ΔΝΤ και τους δανειστές.

Η αμέσως επόμενη κίνηση της ΕΚΤ, θα είναι ένα νέο περισσότερο βάρβαρο PSI, που θα περιλαμβάνει, εκτός από το κούρεμα καταθέσεων και ομολόγων δημόσιων φορέων, αλλά και κούρεμα ομολόγων και κυρίως τραπεζικών καταθέσεων ιδιωτών. Στην Κύπρο, υπενθυμίζεται πως κατασχέθηκαν καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ. Στη δική μας περίπτωση, το πιθανότερο είναι να έχουμε πολύ μεγαλύτερο κούρεμα και κατασχέσεις που μπορεί να φτάσουν μέχρι τα όρια των 10.000-20.000 ευρώ.
Ολόκληρη η χώρα θα μπει σε διαδικασία πλήρους υποταγής με ακραίες διαδικασίες βάρβαρης πτώχευσης που θα συνεπάγεται την "κλοπή" και των τελευταίων καταθέσεων των ελλήνων πολιτών. Αυτό θα γίνει για να δοθεί ένα μάθημα και σε άλλους "απείθαρχους" λαούς της Ευρώπης ενάντια στη νεο-γερμανική κατοχή, να τιμωρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ελληνικός λαός γιατί δε «συνεμορφώθει προς τας υποδείξεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου