16 Δεκ 2015

Σαν τον βάτραχο που ψήνεται σιγά σιγά, στο τέλος θα βράσουμε και θα καούμε έτσι απλά, φιλανθρωπικά, μουσουλμανικά


Η πολιτική του ανοιχτού προσκλητήριου και των διάτρητων  συνόρων που εγκαινίασε η «φιλάνθρωπη» σημερινή κυβέρνηση,σε συνδυασμό με την οικονομική μας κατάρρευση, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια  σε Λιβανοποίηση, Ισλαμοποίηση  και εθνολογικό αφανισμό τη χώρας, όπως φαίνεται ότι σχεδιάζουν διεθνείς κύκλοι. Την ώρα που τα κοράκια των διεθνών αγορών ακονίζουν τα νύχια τους για να αρπάξουν τα σπίτια των ιθαγενών Ελλήνων και να τους μετατρέψουν σε άστεγους στη χώρα τους, η κυβέρνηση σπεύδει ασμένως να βρει σπίτια και να επιδοτήσει το νοίκι για 20-30.000 αποκαλούμενους πρόσφυγες. Των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι από το Μαρόκο, την Αλγερία, το Πακιστάν, τη Σομαλία και γενικότερα από Αφρικανικές και Ασιατικές Ισλαμικές  χώρες όπου σήμερα δεν υφίστανται εμφύλιοι πόλεμοι.


Τα κυκλώματα των δουλεμπόρων στην Τουρκία με τζίρο δεκάδων δις ευρώ που λειτουργούν με την ανοχή και τη συνδρομή του βαθέως τουρκικού κράτους, θα διαφημίσουν ακόμα πιο αποτελεσματικά τις καλές τους «υπηρεσίες» προς τους απανταχού άπειρους μεταναστέυσιμους σε δυτικές χώρες που ανέρχονται σε 1 δις λιμοκτονούντων ατόμων σύμφωνα με τον ΟΗΕ.  Ο δυτικός τρόπος ζωής, λόγω και της τρυφηλής παγκοσμιοποιημένης τηλεόρασης, είναι φυσικό να αποτελεί προσφιλή προορισμό ιδιαίτερα για τους νέους, κάτι ανάλογο με την ελκυστικότητα που ασκεί η πόλη στο χωριό. Τι καλύτερη διαφήμιση μπορεί να υπάρξει για μια τέτοια προοπτική, όταν μαθευτεί ότι στη «φιλάνθρωπη» Ελλάδα προσφέρεται δωρεάν στέγαση, κατοικία, περίθαλψη εκπαίδευση.

Με ένα αρχικό αντίτιμο προς τους δουλέμπορους, που μέρος του μπορεί να καταβληθεί και αργότερα μέσα και από εγκληματικές δραστηριότητες, από το κύκλωμα των ναρκωτικών, της πορνείας, της πώλησης ανθρώπινων οργάνων, κλπ., το ταξίδι αποφασίζεται. Και όσο πιο επιτυχημένη η κατάληξή του, τόσο μεγαλύτερο το κύμα  αυτών που αποφασίζουν να κάνουν το ίδιο. Με αυτόν τον τρόπο, χωρίς αιματοχυσίες και περιπλοκές, υπό τον πρίσμα του πονηρού αριστεροδεξιού «φιλανθρωπισμού», το όραμα της παγκοσμιοποίησης τύπου Τζώρτζ Σόρος γίνεται πράξη. Φυσικά, οι μεγάλες χώρες όπως οι ΗΠΑ,που είναι κυρίως υπεύθυνες για τη δημιουργία τοπικών εντάσεων και προσφυγικών καταστάσεων, κρατούν ερμητικά κλειστά τα σύνορά τους. Για να χρυσωθεί το χάπι του «φιλανθρωπισμού» ο Καναδάς, υποδέχτηκε πρόσφατα μερικές δεκάδες χιλιάδες αποκλειστικά Σύριων προσφύγων και εκεί τελειώνει η υπόθεση. Η Ελλάδα των 9 εκ. γερασμένων και υπογεννητικών Ελλήνων, είναι υποχρεωμένη να δεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια εποίκων από τα ανατολικά σύνορα και να μεταβληθεί ξανά σε χώρα υπό μουσουλμανική διοίκηση και κατοχή.

Η Frontex ή η νέα οργάνωση που θα την υποκαταστήσει, ανέλαβε τον έλεγχο των συνόρων μας και το ξεκαθάρισμα του προβλήματος. Θα επιλέγει ποιοι θα οδεύουν προς βορρά και ποιοι, η μεγάλη πλειοψηφία, θα παραμένουν και θα «λιάζονται»  στη μάννα Ελλάδα. Είναι γνωστό ότι, η Γερμανία επιθυμεί την είσοδο στη χώρα της προσφύγων από τη Συρία για να ενισχύει την οικονομία της με φτηνό εργατικό δυναμικό με μια εθνότητα που διαθέτει σχετικά υψηλό πολιτισμικό και εργασιακό ήθος. Οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι, θα μείνουν εδώ σε μια χώρα που έχει γονατίσει από την οικονομική κρίση και την πρωτοφανή μαζική εισβολή εποίκων.

Την ίδια ώρα, η Τουρκία, βάζει πόδι στα σύνορά μας, αφού  θα είναι συνυπεύθυνη για τη φύλαξή τους. Αναρωτιόμαστε, πως είναι δυνατόν να διαθέτουμε τεράστιους πόρους για τη συντήρηση ενός αξιόμαχου πολεμικού ναυτικού, εκτός του Λιμενικού, και να μην είμαστε σε θέση να διαφυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορά μας. Προφανώς, κατά την πρωτόγνωρη αντίληψη που ανέφερε ο Πρωθυπουργός, στη «θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα» ! Επειδή διαφορετική είναι η αντίληψη των «συμμάχων» μας για το ίδιο θέμα, αναλαμβάνουν εκείνοι τη φύλαξη των δικών μας συνόρων, με τη συνδρομή και της Τουρκίας. Αυτό αφορά μόνο τη διαλογή των μεταναστών και τίποτα άλλο. Τα τουρκικά αεροπλάνα, προφανώς θα συνεχίσουν να κάνουν βόλτες μέχρι την Εύβοια. Θαυμάσια.

Αν συνεχιστεί η σημερινή μαζική Ισλαμική εισβολή, με συνυπολογισμό και της  υπεργεννητικότητάς τους (5 παιδιά ανά γυνάικα, έναντι 1,2 από τις ελληνίδες), μέσα σε έξι χρόνια θα ανέρχονται σε δύο εκατομμύρια. Συνολικά μαζί με τα δύο εκατομμύρια των εδώ εγκατεστημένων νόμιμων ή παράνομων μουσουλμάνων σε όλη την Ελλάδα και στη Δ. Θράκη, στα επόμενα έξι χρόνια θα ανέρχονται σε 4,5 εκ. άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας. Έτσι, σε 12 χρόνια θα ανέρχονται συνολικά σε 10 εκ. έναντι 9 εκ γερασμένων Ελλήνων   "ιθαγενών" σε μια χώρα που μαστίζεται από υπογεννητικότητα και φυγή των νέων μας στο εξωτερικό. Σε 10-12 χρόνια, θα είμαστε μια λυμφατική μειοψηφία της καρπαζιάς στη χώρα μας. Οι νεαροί στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι έποικοι, θα μας έχουν υπερφαλαγγίσουν πληθυσμιακά, πολιτικά και κυριαρχικά.

Τα υπόλοιπα που θα συμβούν είναι αυτονόητα. Θα δικαιωθεί ο Οζάλ όταν έλεγε ότι, «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους». Έτσι «μοιράιοι, δειλοί και άβουλοι αντάμα», με τον παγκοσμιοποιημένο και άπατρι αριστεροδεξιό «φιλανθρωπισμό» των Σόρος, ΣΥΡΙΖΑΝΕ και ΣΙΑ, οδεύουμε σε καθεστώς κυριαρχίας της Σαρίας και της Μπούργκας στη χώρα του Σωκράτη και του Περικλή. Σαν τον βάτραχο που ψήνεται σιγά σιγά, στο τέλος εμείς και σίγουρα τα παιδιά μας, θα βράσουμε και θα καούμε έτσι απλά, φιλανθρωπικά, μουσουλμανικά. Και τότε πια θα είναι πολύ αργά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου