16 Φεβ 2016

Η καταισχύνη της απαγόρευσης να προσγειωθεί στην Ρόδο το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο από του Τούρκους


 Η θρασεία και πρωτόγνωρη απαίτηση-εντολή των Τούρκων να μην προσγειωθεί το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο στη Ρόδο επειδή την θεωρούν αποστρατικοποημένη περιοχή, μια απαίτηση-εντολή που αποδέχτηκε ασμένως η Ελληνική κυβέρνηση  της ΠΦΑ, αποτελεί μια κορυφαία καταισχύνη για τη χώρα μας. Πρόκειται για ένα ακόμα αισχρό πελώριο βήμα ή μάλλον εξοργιστικό άλμα παραχώρησης εθνικής μας κυριαρχίας. Μια απόλυτη ταπείνωση και ευτελισμός της εναπομείνουσας εθνικής μας αξιοπρέπειας.


Οι Πασάδες του νεοτουρκισμού, είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να επικαλούνται τη διεθνή νομιμότητα, αφού είναι εκείνοι που έχουν κουρελιάσει στην πράξη τις διεθνείς συνθήκες και  αποφάσεις του ΟΗΕ σε σχέση με την Ελλάδα και την Κύπρο και όχι μόνο. Είναι αυτοί που παραβιάζουν ασύστολα τον θαλάσσιο και εναέριο χώρο μας. Οι ίδιοι που είχαν το θράσος να καταρρίψουν Ρωσικό αεροπλάνο που βρέθηκε να υπερίπταται στα όρια των συνόρων της, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν συγνώμη. Αυτοί  που κατά πρώτο λόγο βρίσκονται πίσω από το Ισλαμικό Κράτος. Οι ίδιοι που στέλνουν συστηματικά μάζες μουσουλμάνων εποίκων στην Ελλάδα όπως έκαναν και στην Κύπρο.


Αλλά και για το τυπικό του θέματος, ακόμα και αν επικαλεστεί κανείς το κουρελόχαρτο των διεθνών συνθηκών, είναι αυταπόδεικτο ότι, το αεροπλάνο που μεταφέρει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον πρωθυπουργό οποιασδήποτε χώρας, δεν είναι ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί πολεμικό σκάφος. 

Η ταπείνωση,ο εξεφτελισμός, η κατρακύλα που έχει πάρει η πατρίδα μας σε όλα τα μέτωπα παίρνει πλέον τραγικές διαστάσεις εθνοκτονίας. Και η ΠΦΑ προετοιμάζει την ταφόπλακα μας. Για την καρέκλα ρε γαμώτο, ή μήπως για κάτι ακόμα χειρότερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου