Google+ Followers

6 Μαρ 2016

Όταν απευθύνεις προσκλητήριο, τότε να αναμένεις επισκέψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόλογος για την εισβολή


Ναι είναι αλήθεια ότι, η δύση είναι υπόλογη για τους πολέμους που προξενούνται σε πολλά σημεία της γης και ειδικότερα στη Συρία. Αλλά ας μη γελιόμαστε. Για το τσουνάμι των μουσουλμάνων εισβολέων εποίκων που κατακλύζει τη χώρα μας, κύριος αν όχι αποκλειστικός υπεύθυνος δεν είναι άλλος από τον κυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι περισσότερο από φανερό πλέον πως  η ΠΦΑ  διακατέχεται από ακραίες εθνομηδενιστικές θέσεις που υλοποιεί σήμερα με συνέπεια στην πράξη. Ο διορισμός της κυρίας Τασίας στη θέση της υπεύθυνου Υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής με  το ανοιχτό προσκλητήριο που απηύθυνε η ίδια και συνεχίζει να εκπέμπει ο όλος ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε συνδυασμό με την ανοχή αν όχι παρότρυνση λειτουργίας δουλεμπορικών κυκλωμάτων που δρουν πλέον μέσα τη χώρα μας με τη χλαμύδα δήθεν ΜΚΟ οργανώσεων, είναι ο κύριος υπαίτιος για τη μαζική εισβολή μουσουλμάνων εποίκων. Οι οποίοι με το κλείσιμο των βορείων συνόρων της Βαλκανικής οδού, θα εγκλωβιστούν εδώ και σταδιακά θα υπερβούν πληθυσμιακά τους Έλληνες «ιθαγενείς» που προφανώς αποστρέφεται ο  απίθανος γιαλαντζί αριστερός φιλανθρωπισμός της ΠΦΑ. Η οποία έχει μπλέξει τον μαρξιστικό διεθνισμό με την πονηρή παγκοσμιοποίση του Τζώρτζ Σόρος που χρηματοδοτεί αφειδώς δουλεμπορικές ΜΚΟ.

 

Όλη η Ελλάδα μετατρέπεται πλέον σε ένα απέραντο Hot Spot, αρχικά προσωρινής και τελικά μόνιμης διαμονής μουσουλμάνων εποίκων. Οι οποίοι έρχονται μαζικά από όλες τις γωνιές της γης, αφού το πλεόνασμα των Σύριων προσφύγων έχει πλέον εξαντληθεί. Από την Αλγερία, την Τυνησία,το Μαρόκο, δεν μεταβαίνουν στην  Ευρώπη από τη διπλανή Ισπανία, γιατί απλούστατα εκεί, εκτός από φράχτες, δεν υπάρχει ανοιχτό προσκλητήριο, κάθε άλλο. Επιβιβάζονται χωρίς  βίζα στην ημικρατική Turkish Airlines, καταφθάνουν ανενόχλητοι στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη και από εκεί τα δουλεμπορικά κυκλώματα τους περνούν απέναντι στην αγκαλιά της  «φιλόξενης» Ελλάδας.

 

Παρόμοιο σενάριο ισχύει και για μάζες εισβολέων από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μπάγκλαντες. Οι έποικοι δε μεταβαίνουν στις ποιο κοντινές και πλουσίοτατες μουσουλμανικές χώρες του κόλπου αλλά έρχονται και αυτοί χωρίς βίζα στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί στα ελληνικά νησιά. Ανάλογο τσουνάμι εποίκων εισέρχεται από μουσουλμανικές χώρες της Αφρικής, πάντα με την Turkish Airlines φυσικά. Η οποία σε αρκετές περιπτώσεις έχει ακριβότερο εισιτήριο από τις χώρες της εισβολής σε σχέση με ανταγωνίστριες εταιρίες. Γιατί όχι δηλ. να μη βγάλει και αυτή κάποιο μερτικό από την υλοποίηση του δόγματος Οζάλ : "δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμε με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομύρια μουσουλμάνους και να τελιεώνουμε με αυτούς". 

 

Την ίδια ώρα, η αξιωματική αντιπολίτευση του Κυριάκου, σφυρίζει αδιάφορα, γιατί απλούστατα δε θέλει να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να αναλάβει αυτός την καυτή πατάτα του σήμερα. Και τα κατοχικά ΜΜΕ καλλιεργούν συστηματικά έναν υστερικο ανιστόρητο και αστήρικτο "φιλανθρωπισμό" για τους «καημένους τους πρόσφυγες», εξουδετερώνοντας τα ανακλαστιικά των εύπιστων Ελλήνων ιθαγενών. Οι οποίοι έχουν παραλύσει πλέον εντελώς από όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα και  αδυνατούν να κάνουν μια απλή αριθμητική πρόσθεση, αθροίζοντας τις τεράστιες μάζες των αφικνούμενων  υπεργεννητικών μουσουλμάνων εποίκων,  σε σύγκριση με τους υπογεννητικούς ιθαγενείς, που μεγάλο μέρος τους μεταναστεύει στο εξωτερικό. Και να προβάλλουν αυτή την απλή πρόσθεση στο κοντινό μέλλον, με όλες τις συνέπειές της για την ορατή Λιβανοποίση της χώρας μας.

 

Αλλά ο κύριος Μουζάλας, διάδοχος της κυρίας Τασίας το είπε καθαρά. Οι «πρόσφυγες» θα λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα !  Και ο Αλέξης το ξεκαθάρισε δηλώνοντας βαρύγδουπα : «Ανθρωπισμός ή ακροδεξιά». ¨Όλοι δηλ. εμείς οι κανονικοί άνθρωποι που δε θέλουμε τίποτα άλλο από το να συνεχίζει να υπάρχει αυτή η χώρα με την πολιτισμική της ταυτότητα και ιστορία των 3.000 χρόνων, είμαστε... μισάνθρωποι, ακροδεξιοί και ρατσιστές. Τελικά, αν υλοποιηθούν οι ροζέ οραματισμοί της ΠΦΑ, η Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας που θα παραδοθεί σε εισβολείς χωρίς πόλεμο. Βέβαια, αυτό θα έχει και μια χαριτωμένη εξέλιξη. Ίσως ευτυχίσουμε να δούμε την κυρία Τασία και τις φίλες της ΣΥΡΙΖΑίες με...μπούργκα ! 

 

Όποιος δηλώνει πρόσφυγας είναι πρόσφυγας δηλώνει η φοβερή κυρία Τασία. Αυτό ήταν και είναι το κεντρικό δόγμα του όλου ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα πρόκειται για το μοναδικό μέρος του προγράμματος του που τηρείται με φανατική ακρίβεια. Ο στόχος 10 του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ « Για μια νέα πολιτική για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες», εμπεριέχει απίθανες έως απίστευτες θέσεις, στις οποίες ελάχιστη σημασία και προσοχή δόθηκε παλαιότερα, αφού είναι τόσο εξωφρενικές που έμοιαζαν με εντελώς εξωπραγματικές τότε. Αλοίμονο. Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη, της Σία και των άλλων παιδιών, δυστυχώς και του Λαφαζάνη μεταξύ τους, συνέταξε ένα απίστευτο πρόγραμμα για τους μετανάστες, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη συνέπεια τώρα στην πράξη. Και σήμερα,η  μετάλλαξη της Ελλάδας σε μουσουλμανική χώρα είναι η μοναδική προγραμματική δέσμευση που υλοποιεί με συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ στην πράξη.

 

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται απίστευτες παγκοσμίως πρωτότυπες διατάξεις όπως  η «ανοικτή μόνιμη νομιμοποίηση, η κατάργηση των άτυπων επαναπροωθήσεων, η αποποινικοποίηση της παράνομης εισόδου, η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα παιδιά που συμπληρώνουν τρία χρόνια παραμονής στη χώρα μας, η παροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση, του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές για όσους τεκμηριώνουν 5ετή νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα, η ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας των μεταναστών, η παροχή άδειας διαμονής σε άτομα που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας,η  θέσπιση της αποκαλούμενης  άδειας προς αναζήτηση εργασίας με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος όπου γης  με αίτησή του στο Προξενείο προέλευσης. Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία της μετατροπής της χώρας μας σε χώρο,  θεσπίζεται  η  αρχή της κατοικίας για την κτήση της ιθαγένειας , που θα στηρίζεται όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη, δημιουργώντας ειδικό δεσμό με τη χώρα !»

 

Ιδού λοιπόν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κύριος αν όχι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη μαζική εισβολή που υφίσταται η χώρα με προοπτική τη Λιβανοποίηση και  Ισλαμοποίησή της στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Αν στο μεταξύ, αυτή η πολιτική μαζί με τον υπόλογό της φορέα την απίθανη ΠΦΑ, δεν ανατραπεί ολοσχερώς.

 


Μια απλή παρατήρηση για το τέλος. Σε ένα μικρό  νησί στην Ελλάδα δίπλα στην Τουρκία δεν υπάρχουν εισβολέις. Στους Φούρνους Ικαρίας, όπου οι κάτοικοι έδιωξαν με τις κλοτσιές τους δουλέμπορους των ΜΚΟ και έστειλαν μήνυμα απέναντι ότι, δε δέχονται ...επισκέψεις !  Γιατί όταν απευθύνεις προσκλητήριο εισβολής, τότε δεν μπορεί παρά να αναμένεις και τους επισκέπτες.