Google+ Followers

27 Σεπ 2016

Όταν απευθύνεις προσκλητήριο, τότε να αναμένεις επισκέψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόλογος για την εισβολή
 Ναι είναι αλήθεια ότι, η δύση είναι υπόλογη για τους πολέμους που προξενούνται σε πολλά σημεία της γης και ειδικότερα στη Συρία. Αλλά ας μη γελιόμαστε. Για το τσουνάμι των μουσουλμάνων εισβολέων που κατακλύζει τη χώρα μας, κύριος υπεύθυνος είναι ο κυβερνών ΣΥΡΙΖΑ. Αφού αδυνατεί να παράσχει "αριστερές"λύσεις στην οικονομία όπου για να παραμείνει στην εξουσία υιοθετεί ακραίες νεοφιλελεύθερες θέσεις, εφαρμόζει τις μεταμοντέρνες εθνομηδενιστικές, αριστερο-νεοταξίτικες ιδεοληψίες του στην παιδεία, στη θρησκεία και στο μεταναστευτικό. Το ανοιχτό προσκλητήριο που απευθύνει προς τους πάντες και παντού για έλευση στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την ανοχή αν όχι παρότρυνση λειτουργίας δουλεμπορικών κυκλωμάτων και συνεργαζόμενων οργανώσεων ΜΚΟ, είναι ο κύριος υπαίτιος για τη μαζική εισβολή μουσουλμάνων εποίκων. (Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, οι πολιτικές που φαίνεται να ακολουθεί η νέα Νέα Δημοκρατία του κυριάκου Μητσοτάκη δε φαίνεται να απέχουν και πολύ. Η παντοδύναμη σήμερα ιδεοληψία της Νέας Τάξης έχει φέρει κοντά ροζέ αριστερούς και νεοταξίτες δεξιούς).

 

Ο Μαρξ θα δήλωνε ότι δεν είναι Μαρξιστής ακούγοντας τους ΣΥΡΙΖΑίους να τον επικαλούνται

 

Οι εισβολείς,  το κλείσιμο των βορείων συνόρων της Βαλκανικής οδού, θα εγκλωβιστούν εδώ και σταδιακά θα υπερβούν πληθυσμιακά τους Έλληνες «ιθαγενείς» που έχει μπλέξει τον μαρξιστικό διεθνισμό με την πονηρή παγκοσμιοποίση του Τζώρτζ Σόρος ο οποίος  χρηματοδοτεί αφειδώς δουλεμπορικές ΜΚΟ. Με δεδομένο ότι, ο Καρλ Μάρξ έχει καταγγείλει τη μετανάστευση, μεταξύ άλλων, ως  «εργαλείο των εργοστασιαρχών και διατήρηση της δουλείας», είναι προφανές ότι ο ίδιος θα δήλωνε πως δεν είναι Μαρξιστής αν ζούσε σήμερα και έβλεπε αυτά που κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι επικαλούμενη τη δική του πολιτική σκέψη !


Οι εισβολείς ήρθαν για να μείνουν

 

Σήμερα, όλη η Ελλάδα μετατρέπεται  σε ένα απέραντο Hot Spot, αρχικά προσωρινής και τελικά μόνιμης διαμονής μουσουλμάνων εποίκων που εισβάλουν μαζικά από όλες τις γωνιές της γης, αφού το πλεόνασμα των Σύριων προσφύγων έχει πλέον εξαντληθεί. Από την Αλγερία, την Τυνησία,το Μαρόκο, δεν μεταβαίνουν στην  Ευρώπη από τη διπλανή Ισπανία, γιατί απλούστατα εκεί, εκτός από φράχτες, δεν υπάρχει ανοιχτό προσκλητήριο, κάθε άλλο. Επιβιβάζονται χωρίς  βίζα στην ημικρατική Turkish Airlines, καταφθάνουν ανενόχλητοι στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη και από εκεί τα δουλεμπορικά κυκλώματα τους περνούν απέναντι στην αγκαλιά της  «φιλόξενης» Ελλάδας.

 

Παρόμοιο σενάριο ισχύει και για μάζες εισβολέων από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές κλπ. Οι έποικοι δε μεταβαίνουν στις ποιο κοντινές και πλουσιότατες μουσουλμανικές χώρες του κόλπου, αλλά έρχονται και αυτοί χωρίς βίζα στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί στα ελληνικά νησιά. Ανάλογο τσουνάμι εποίκων εισέρχεται από μουσουλμανικές χώρες της Αφρικής, πάντα με την Turkish Airlines φυσικά. Η οποία σε αρκετές περιπτώσεις έχει ακριβότερο εισιτήριο από τις χώρες της εισβολής σε σχέση με ανταγωνίστριες εταιρίες. 


Γιατί όχι δηλ. να μη βγάλει και αυτή κάποιο μερτικό από τη μεγαλο-δουλεμπορική επιχείρηση υπό την αιγίδα του ίδιου του Τουρκικού κράτους, που έχει τζίρο δεκάδων δις ευρώ. Και μάλιστα με παράλληλη υλοποίηση του δόγματος Οζάλ : "Δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους και να τελειώνουμε με αυτούς". 

 

Η επερχόμενη Λιβανοποίηση ή Ισλαμοποίηση της χώρας

 

Την ίδια ώρα, η αξιωματική αντιπολίτευση του Κυριάκου, σφυρίζει αδιάφορα, γιατί αφ’ ενός συμφωνεί στις νεοταξίτικες αρχές που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα αγωνιά για  να μην πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και αναγκαστεί να  αναλάβει αυτός την καυτή πατάτα του σήμερα. 


Παράλληλα, τα κατοχικά ΜΜΕ καλλιεργούν συστηματικά έναν υστερικό ανιστόρητο και κουτοπόνηρο "φιλανθρωπισμό" για τους «καημένους τους πρόσφυγες», εξουδετερώνοντας τα ανακλαστιικά των πονόψυχων και εύπιστων Ελλήνων ιθαγενών. Οι οποίοι έχουν παραλύσει πλέον εντελώς από όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα και  αδυνατούν να κάνουν μια απλή αριθμητική πρόσθεση. Να αθροίσουν τις τεράστιες μάζες των αφικνούμενων  υπεργεννητικών μουσουλμάνων εποίκων,  σε σύγκριση με τους υπογεννητικούς Έλληνες ιθαγενείς, που μεγάλο μέρος τους μεταναστεύει στο εξωτερικό. Και να προβάλλουν αυτή την απλή πρόσθεση στο κοντινό μέλλον, με όλες τις συνέπειές της για την ορατή Λιβανοποίση της χώρας μας.

 

Αλλά ο κύριος Μουζάλας, διάδοχος της κυρίας Τασίας το είπε καθαρά. Οι «πρόσφυγες» θα λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα !  Ο Ελληνικός πληθυσμός θα υποκατασταθεί απλά από μουσουλμανικό πληθυσμό. Γιατί ποτέ και πουθενά οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώθηκαν στις τοπικές κοινωνίες, Και όπου έφτασαν να υπερέχουν πληθυσμιακά όπως στο Λίβανο, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη κα, κατέλαβαν το κράτος και επέβαλλαν τους δικούς τους νόμους και τρόπο ζωής.

 

Η κυρία Τασία με μπούργκα

 

Στο ίδιο κλίμα του μισελληνισμού,  ο Αλέξης το ξεκαθάρισε δηλώνοντας βαρύγδουπα : «Ανθρωπισμός ή ακροδεξιά». ¨Όλοι δηλ. εμείς οι κανονικοί άνθρωποι που δε θέλουμε τίποτα άλλο από το να συνεχίζει να υπάρχει αυτή η χώρα με την πολιτισμική της ταυτότητα και ιστορία των 3.000 χρόνων, είμαστε... μισάνθρωποι, ακροδεξιοί και ρατσιστές. Τελικά, αν υλοποιηθούν οι εθνομηδενιστικοί  οραματισμοί της ΠΦΑ, η Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας που θα παραδοθεί σε εισβολείς χωρίς πόλεμο. Βέβαια, αυτό θα έχει και μια χαριτωμένη εξέλιξη. Ίσως ευτυχίσουμε να δούμε την κυρία Τασία και τις φίλες της ΣΥΡΙΖΑίες με...μπούργκα ! 

 

Όποιος δηλώνει πρόσφυγας είναι πρόσφυγας

 

Όποιος δηλώνει πρόσφυγας είναι πρόσφυγας δηλώνει η φοβερή κυρία Τασία. Αυτό ήταν και είναι το κεντρικό δόγμα του όλου ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα πρόκειται για το μοναδικό μέρος του προγράμματος του που τηρείται με φανατική ακρίβεια. Ο στόχος 10 του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ « Για μια νέα πολιτική για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες», εμπεριέχει απίθανες έως απίστευτες θέσεις, στις οποίες ελάχιστη σημασία και προσοχή δόθηκε παλαιότερα, αφού είναι τόσο εξωφρενικές που έμοιαζαν με εντελώς εξωπραγματικές τότε. Αλοίμονο. Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη, της Σία και των άλλων παιδιών, δυστυχώς και του Λαφαζάνη μεταξύ τους, συνέταξε ένα απίστευτο πρόγραμμα για τους μετανάστες, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη συνέπεια τώρα στην πράξη. Και σήμερα,η  μετάλλαξη της Ελλάδας σε μουσουλμανική χώρα είναι η μοναδική προγραμματική δέσμευση που υλοποιεί με συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ στην πράξη.

 

Το απίθανο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες, προάγγελος της εισβολής

 

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται απίστευτες παγκοσμίως πρωτότυπες διατάξεις όπως  η «ανοικτή μόνιμη νομιμοποίηση, η κατάργηση των άτυπων επαναπροωθήσεων, η αποποινικοποίηση της παράνομης εισόδου, η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα παιδιά που συμπληρώνουν τρία χρόνια παραμονής στη χώρα μας, η παροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση, του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές για όσους τεκμηριώνουν 5ετή νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα, η ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας των μεταναστών, η παροχή άδειας διαμονής σε άτομα που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας,η  θέσπιση της αποκαλούμενης  άδειας προς αναζήτηση εργασίας με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος όπου γης  με αίτησή του στο Προξενείο προέλευσης. Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία της μετατροπής της χώρας μας σε χώρο,  θεσπίζεται  η  αρχή της κατοικίας για την κτήση της ιθαγένειας , που θα στηρίζεται όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη, δημιουργώντας ειδικό δεσμό με τη χώρα !»

 

Όσοι δεν αγαπούν την πατρίδα, δεν αγαπούν και το λαό της.

 

Ιδού λοιπόν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κύριος αν όχι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη μαζική εισβολή που υφίσταται η χώρα με προοπτική τη Λιβανοποίηση και  Ισλαμοποίησή της στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Αν στο μεταξύ, αυτή η πολιτική μαζί με τον υπόλογό της φορέα την απίθανη ΠΦΑ, δεν ανατραπεί ολοσχερώς. Οι άνθρωποι αυτοί της νεοταξίτικης δήθεν αριστεράς, το έχουν αποδείξει πως, δεν ενδιαφέρονται, δεν αγαπούν αν δε μισούν την έννοια της πατρίδας. Παρόμοια αισθήματα τρέφουν και για το λαό της. Γιατί, όσοι δεν αγαπούν την πατρίδα, δεν αγαπούν και το λαό της.

 

Οι Φούρνοι και το... προσκλητήριο

 

Μια απλή παρατήρηση για το τέλος. Σε ένα μικρό  νησί στην Ελλάδα δίπλα στην Τουρκία δεν υπάρχουν εισβολείς. Στους Φούρνους Ικαρίας, όπου οι κάτοικοι έδιωξαν με τις κλοτσιές τους δουλέμπορους των ΜΚΟ και έστειλαν μήνυμα απέναντι ότι, δε δέχονται ...επισκέψεις !  Γιατί όταν απευθύνεις προσκλητήριο εισβολής, τότε δεν μπορεί παρά να αναμένεις και τους επισκέπτες.