7 Απρ 2017

Οι Τζιχαντιστγές και όχι ο Άσαντ είναι υπέυθυνοι για τα χημικά

Οι Τζιχαντιστές και όχι ο Άσαντ είναι υπεύθυνοι για τον όλεθρο από χημικά όπλα στη Συρία. Ο Άσαντ ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν χρησιμοποίησε τέτοια όπλα καταστροφής, σε αντίθεση με τους Τχιχαντιστές οι οποίοι δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό στις ενέργειές τους, αφού φτάνουν στο σημείο να αποκεφαλίζουν μικρά παιδιά σα να είναι σφακτάρια μπροστά στις κάμερες και να θριαμβολογούν για αυτό. Μόνο αν είχε χάσει τα λογικά του ο Άσαντ, θα έδινε εντολή για βομβαρδισμούς με χημικά ειδικότερα τώρα που κερδίζει την εξαετή ξενοκίνητη εισβολή μισθοφόρων και φανατικών Τζιχαντιστών στη χώρα του.
Πέρυσι το καλοκαίρι μαζί με μια μικρή ομάδα συμπατριωτών μας επισκεφτήκαμε τη Συρία και προσωπικά μαζί με τον Νίκο Νικολόπουλο είχαμε πολύωρη συνάντηση με τον Άσαντ στη Δαμασκό. Του μεταφέραμε τη συμπάθεια και την αλληλεγγύη του ελληνικού σε αντίθεση με τις κατοχικές κυβερνήσεις που έχουν γυρίσει την πλάτη στην ιστορική μας φίλη Συρία. Εντύπωση μου έκανε η σοβαρότητα, η συγκρότηση, η ευφυΐα, η πίστη σε αξίες, ο πατριωτισμός, η εγκράτεια του ανδρός. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν εξολοθρεύει έναν τελευταίο θύλακα Τζιχαντιστών φυλάρχων που δρούσαν εκείνη την εποχή κοντά στη Δαμασκό, μου απάντησε ότι, δεν το κάνει γιατί τα τέρατα αυτά βάζουν μπροστά τους σαν ανθρώπινες ασπίδες μικρά παιδιά.
Ο λογικός, έξυπνος  και σοφός Άσαντ πίσω από τον οποίο στρατεύεται η συντριπτική πλειοψηφία της πολυθρησκευτικής Συρίας, σε καμιά περίπτωση δε θα εξαπέλυε χημικά ενάντια σε παιδιά όπως ισχυρίζονται οι φοβεροί διαστρεβλωτές της αλήθειας της παγκόσμιας Νέας Τάξης. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι, οι Τζιχαντιστές έβαλαν χημικά που διαθέτουν και χρησιμοποιούν σε κτίριο κοντά σε παιδιά, με σκοπό να ρίξουν το φταίξιμο στον Άσαντ, η αεροπορία του οποίου προφανώς δεν μπορούσε να γνωρίζει μια τέτοια εγκληματική και ύπουλη ενέργεια.Κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά. Άλλωστε, η έκκρηξη στο κτίριο με τα χημικά έγινε πολύ νωρίτερα από το βομβαρδισμό της περιοχής με αεροπλάνα της Συρίας όπως εξήγησε σε συνέντευξή του ο Υπουργός Εξωτερικών Μουαλέντ Ουαλάντ.
Με τη βοήθεια των βρομερών ΜΜΕ της Νέας τάξης, διαστρεβλώθηκε για άλλη μια φορά η πραγματικότητα και παρασύρθηκε και ο Ντόναλντ Τράμπ στην παγίδα που στήθηκε έντεχνα. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα αντιληφθεί το λάθος του και θα πράξει τα δεόντα. Άλλωστε επίκειται συνάντησή του με τον Πούτιν. Όσο για το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών του κ. Νίκου Κοτζιά, που βγήκε ασμένως να καταγγείλει την δήθεν επίθεση με χημικά του Άσαντ, τι να πει κανείς. Μόνο θλίψη και ντροπή μας προξενούν τέτοιες ενέργειες και όχι μόνο.
Αλήθεια ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να πιστέψει ότι ο Άσαντ, ύστερα από έξι χρόνια αιματηρής αντίστασης στους ξένους εισβολείς του ISIS, τώρα στο τέλος που κερδίζει τον πόλεμο, θα εξαπέλυε χημικά ενάντια σε παιδιά, γνωρίζοντας ότι έτσι θα στρέψει την παγκόσμια κοινή γνώμη εναντίον του. Προφανώς πρόκειται για μια μεγαλειώδη προβοκάτσια, ένα τεράστιο ψέμα των βρομερών ΜΜΕ της παγκόσμιας Νέας Τάξης.
Εκείνοι που αποδεδειγμένα έχουν και χρησιμοποιούν χημικά, εκείνοι που κρατούν αιχμάλωτα παιδιά και τα βάζουν μπροστά τους σαν ασπίδα στις μάχες, εκείνοι που κόβουν λαιμούς αδιάκριτα μεγάλων και μικρών μπροστά στις βιντεοκάμερες, εκείνοι που κρατούν γυναίκες σκλάβες, εκείνοι που γκρεμίζουν ιστορικά μνημεία γιατί δε είναι του θρησκευτικού τους γούστου, εκείνοι που έχουν διαπράξει φρικτά εγκλήματα και μαζικές δολοφονίες είναι οι Ισλαμοφασίστες του ISIS. Αυτοί  που γεννήθηκαν,ανδρώθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν, εξοπλίστηκαν και κατευθύνθηκαν από τις ΗΠΑ των Ομπάμα και Κλίντον, από τη Γαλλία του Ολάντ, την Τουρκία του Σουλτάνου Ερντογκάν, την Ευρωπαίκή Ένωση του 4ου Ράϊχ, και τους «δημοκράτες» – βασιλιάδες της Σαουδικής Αραβίας και του Κουβέϊτ. Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η αλήθεια και το δίκιο μπορεί και πρέπει να νικήσουν το ψέμα και το άδικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου