22 Μαΐ 2017

ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ και λοιποί συγγενείς στο ίδιο τσουβάλι της ευρωμνημονιακής κατοχής



Η χώρα συνεχίζει να κατολισθαίνει στα Τάρταρα τoυ αδιέξοδου της δυστυχίας, της φτώχειας, της ανεργίας  που είναι αλυσοδεμένες με το Μνημόνιο και το ευρωραγιαδισμό. Πριν προφτάσει να συνέλθει από το μαστίγιο ενός βάρβαρου μνημονιακού μέτρου, οι βασανιστές-δανειστές απαιτούν την επιβολή ενός άλλου. Και οι εδώ Ευρω-Γενίτσαροι το κάνουν πράξη άμεσα ως Ύπατοι Αρμοστές, ως υπάκουοι εντολοδόχοι.Η πρωτόγνωρη σύγχρονη Ελληνική Τραγωδία συνεχίζεται και
μεγαλώνει και ψευτοαρισεροί που έκλεψαν την καρέκλα της δοτής από το Βερολίνο εξουσίας με φρούδες υποσχέσεις και προβολή ψεύτικων ελπίδων, κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν. Κερδίζουν χρόνο  εκπέμποντας χοντρά παραμύθια ανάκαμψης της οικονομίας που έρχεται οσονούπω όπως υποστηρίζουν οι τεράστιοι αυτοί ψευταράδες.
Αλλά και η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση δήθεν αντιπολιτεύεται για την τιμή των όπλων αλλά και αυτή ομνύει στην ίδια πηγή του κακού: στην ευρωφυλακή Η δολοφονική ευρωζώνη είναι ταμπού για κυβέρνηση και αντιπολίτευση, για τα εξωνυμένα συνδικάτα, όπως και διάφορους νεόκοπους πολιτικάντηδες αυτόκλητους σωτήρες, που ως ασώματες κεφαλές υπόσχονται τη σωτηρία της χώρας με τη δική τους μαγική συνταγή.
Όλοι τους προσκυνούν την πηγή του κακού και του ολέθρου τη δόλια κατοχή της χώρας από την παγίδα χρέος και το ευρώ, αλλά παριστάνουν ότι τσακώνονται μετάξύ τους για τα μάτια του κόσμου. Ένα θέατρο της συμφοράς. Ένας θίασος πολιτικάντηδων εραστών της καρέκλας για τα πανηγύρια. ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, και λοιποί συγγενέις στο ίδιο τσουβάλι της ευρωμνημονιακής κατοχής και αφελληνισμού της χώρας. Όση  φτώχεια, ανεργία, δυστυχία, αυτοκτονίες, τραγωδίες, αδιέξοδα και αν βιώσουμε, αυτοί εκεί, πιστοί στο δόγμα : «ένας είναι ο θεός, ο ευρωραγιαδισμός». Κάτι σαν το «ελιά –ελιά και Κώτσο Βασιληά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου