6 Φεβ 2018

Δύσκολοι καιροί γαι τους Μπάφετ,Σόρος και ΣΙΑ,τους Γύπες του ανίδρωτου πλούτου.

Ο ζάμπλουτος χρηματιστής και κορυφαίος Γύπας χρηματιστής Ουόρεν Μπαφετ, σε μια έκρηξη ειλικρινούς έπαρσης δήλωσε αφοπλιστικά : “Η ταξική πάλη είναι πραγματικότητα, αλλά απλώς εμείς νικήσαμε.” Αλίμονο. Είναι γεγονός ότι, μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, που αν μη τι άλο αποτελούσε ένα εφιαλτικό φόβητρο για τη διεθνή πλουτοκρατία, η Νέα Τάξη των Μπάφετ, Σόρος και ΣΙΑ, ξεφάντωσε και κυριάρχησε, μαστίγωσε και καταπάτησε τον κόσμο χωρίς έλεος.Οι πλούσιοι έγιναν απείρως πλουσιότεροι και οι φτωχοί πολύ φτωχότεροι. Οι διεθνείς κρίσεις δημιουργήθηκαν από τους ίδιους γαι το όφελος των ίδιων. Παρ’ όλα τα τεράστια άλματα της τεχνολογίας, η εργατική τάξη δουλεύει περισσότερο και εισπράττει λιγότερα. Η χρηματιστηριακή οικονομία του τζόγου, έχει δέκα φορές μεγαλύτερο τζίρο από την πραγματική οικονομία της παραγωγής και της εργασίας.

Όμως, η Νέα Τάξη το παράκανε και ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η δράση φέρνει αντίδραση. Η ξεδιάντροπη επίδειξη πλούτου φέρνει φθόνο. Η φτώχεια οργή και μίσος. Και η βουλιμία των λίγων συσπειρώνει τους πολλούς. Έτσι, τον τελευταίο καιρό, οι Γύπες φαίνεται πως δίκαια ανησυχούν για το μέλλον.

Η Ν.Τ. δίνει μάχες επιβίωσης σε διάφορα μέτωπα. Υπέστη ήττες στη Μ. Βρετανία με το Brexit και στις ΗΠΑ με την απρόσμενη νίκη του Ντόναλντ Τράμπ, που δεν ανήκει βέβαια στους φτωχούς αλλά και δεν ελέγχεται από τους νεοταξίτες, οι οποίοι επιχειρούν να τον συνετίσουν και να τον φέρουν στα νερά τους. Κέρδισε στη Γαλλία όπου μεθόδευσε άριστα την όλη εξέλιξη με την εξόντωση του Φιγιόν, ο οποίος ήταν ο μόνος αξιόμαχος αντίπαλος του Ροτσιντελδικού τραπεζίτη Μακρόν, παίρνοντας βαθιά ανάσα και κερδίζοντας χρόνο.Αλλά τώρα ο δικός τους Μακρόν και αυτός ακόμα, κάπου δείχνει ότι τους αμφισβητεί και δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει “κολοτούμπα” σε βάρος των πατρώνων του!

Ανεξάρτητα από την τελευταία παρατήρηση-ερωτηματικό, οι Μπαφέτιδες, Νεοταξίτες Μπιλντεμπεργκιστές,  δεν πρόφτασαν να χαρούν τη υπέροχη γαλλική σαμπάνια και πολύ σύντομα ήπιαν γερμανικό ξερό πικρό κρασί.  Οι εκλογές στη Γερμανία δεν πήγαν καλά γι΄αυτούς. Η ανάπτυξη της ευρωζώνης σέρνεται. Στις χώρες της περιφέρειας στα τελευταία επτά χρόνια μεταξύ 2008-1015, το χρέος περίπου διπλασιάστηκε σε Ελλάδα,Ιταλία,Πορτογαλία,Ιρλανδία,και ειδικότερα στην Ισπανία τριπλασιάστηκε.

Η επόμενη διεθνής κρίση είναι πολύ πιθανή. Στη Συρία έχασαν παταγωδώς. Και ο “τρελός” Κίμ κάνει τα δικά του. Οι χώρες των BRICS ( Κίνα,Ρωσία, Ινδία, Βραζιλία,Νότια Αφρική), ορθώνονται δυναμικά και απεγκλωβίζονται από το δολάριο και το ευρώ. Το κίνημα ενάντια στον χρηματιστηριακό καζίνο-καπιταλισμό της φούσκας φουντώνει στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Η μιζέρια, η φτώχεια, η ανεργία που συνοδεύουν το χολερικό ευρώ δεν κρύβονται.Η αγανάκτηση, η οργή των λαών φουντώνει και δεν μπορεί παρά να ξεσπάσει όσο και αν τα ψεκαστήρια των διαπλεκόμενων ΜΜΕ οργιάζουν.

Δύσκολοι οι καιροί για τους Μπάφετ,Σόρος και ΣΙΑ, για τους Γύπες του ανίδρωτου πλούτου.Ο χρόνος, αυτός ο συχνά αλύπητος εκδικητής του κακού, όπως και του καλού, μοιάζει να λειτουργεί σε βάρος τους. Η ιστορία κάνει κύκλους. Το επόμενα χρόνια προμηνύονται μάλλον δυσοίωνα για τους Γύπες. Αναρωτιόμαστε τι θα μηχανευτούν οι ίδιοι και γενικότερα οι μάγειροι της Νέας Τάξης, οι προγραμματιστές της ιστορίας κατά Χέγκελ, για να ανατρέψουν την πολύ πιθανές επερχόμενες ήττες τους στις επόμενες μάχες του μεγάλου πολέμου των τραπεζών ενάντια στους ανθρώπους. Ίδομεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου