6 Μαρ 2018

Η νεο-γερμανική κατοχή με το "πάση θυσία στο ευρώ" σκοτώνει τη χώρα


Την ώρα που όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί και ειδικότερα στη γειτονική μας Ιταλία ξεσηκώνονται και αγωνίζονται για την αποτίναξη της νεο-γερμανικής εισβολής, εδώ στην Ελλάδα, στην πρωταθλήτρια της Ευρωπαϊκής φτώχειας, η γερμανική κατοχή με το “πάση θυσία στο ευρώ” σκοτώνει τη χώρα. Συντάξεις, μισθοί, φόροι, υγεία,πρόνοια και τώρα πια υφαρπαγή των σπιτιών μας, όλα στο σφυρί.Η χώρα ανασκολοπείται,καίγεται, καταστρέφεται, ποδοπατείται.

Η ανεργία έχει φτάσει στα σύννεφα. Οι μισοί Έλληνες εργάζονται με μισθούς πείνας των 500-600 ευρώ. Οι συντάξεις, οι επικουρικές, τα εφ' άπαξ έχουν κατακρεουργηθεί. Η φοροκαταιγίδα χτυπά αλύπητα όλους, μισθωτούς,ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες,αγρότες. Χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν ή δραπετεύουν στο εξωτερικό. Οι αυτοκτονίες αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα. Πάνω από 100.000 νέοι και νέες ξενιτεύονται κάθε χρόνο στα ξένα για μια μοίρα στον ήλιο.

Τα νοσοκομεία έχουν διαλυθεί, τα φάρμακα εξαφανίζονται. Τα καύσιμα πανάκριβα λόγω τεράστιων φόρων έχουν γίνει απλησίαστα.Η βενζίνη και το πετρέλαιο στην Ελλάδα είναι η πιο ακριβά απ' ότι σε όλη την Ευρώπη. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ρεύμα ή καύσιμα για θέρμανση. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συντηρούνται με συσσίτια. 

Οι αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών, οι περιουσίες που συγκέντρωναν επί χρόνια τώρα, εξαϋλώνονται. Σπίτια και επιχειρήσεις βγαίνουν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Τραπεζικές καταθέσεις, ακόμα και σε θυρίδες,μισθοί, συντάξεις κατάσχονται, συχνά και για ελάχιστα χρέη.Η ιδιωτική και η δημόσια περιουσία μας υφαρπάζεται από τους ξένους εισβολείς, από Γύπες των αγορών.

Επακόλουθο όλων αυτών, είναι η ταπείνωση που υφιστάμεθα από τους γείτονες, όχι μόνο από τους Τούρκους αλλά και από τα Σκόπια και τους Αλβανούς. Στις ακραίες προκλήσεις του Σουλτάνου, οι "σύμμαχοί" μας μιμούνται τον Πόντιο Πιλάτο. Άλλωστε, η ένταση τους βολεύει. Έτσι μας πουλάνε περισσότερα όπλα,το χρέος μας μεγαλώνει, η εξάρτησή και η υποτέλεια το ίδιο. 

Μας έσπρωξαν σε μια παγίδα χρέους που δημιουργήθηκε κυρίως μέσα στην ευρωζώνη. Και μας έβαλαν στο γύψο για 60 χρόνια, απαιτώντας να καταβάλλουμε ετησίως 15%-20% του ΑΕΠ, δηλ. 27-36 δις περίπου, ποσά που καμιά χώρα στον κόσμο δεν μπορεί να καταβάλλει και η οικονομία της να επιβιώσει.

Την ίδια ώρα, εισρέουν μαζικά παράνομοι μετανάστες που εγκλωβίζονται στη χώρα αφού τα σύνορα προς τον βορρά έχουν κλείσει. Τα παιδιά μας μεταναστεύουν μαζικά, οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, η χώρα γερνάει και οδηγείται σε αργό θάνατο. Χάνουμε την πατρίδα μας χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά. "Δειλοί μοιραίοι και άβουλοι αντάμα,προσμένουμε ίσως κάποιο θαύμα". 

Η χώρα τελειώνει. Και όμως υπάρχουν ακόμα ευρωγενίτσαροι καθεστωτικοί  ινστρούχτορες που ψεκάζουν τους πολίτες από τα συστημικά και ελεγχόμενα απόλυτα ΜΜΕ για τη μοναδική επιλογή του “πάση θυσία στο ευρώ”. Και το χειρότερο, υπάρχουν ακόμα ευεπίφοροι στο ψέκασμα που τους ακούνε. Δεν βλέπουν το δάσος αλλά το δέντρο. Τους δείχνεις το φεγγάρι και βλέπουν το δάχτυλο. Δεν κοιτούν τα χάλια μας, τα χάλια τους, και λένε ότι αν γυρίσουμε στη δραχμή θα μπούμε στην κόλαση. Ενώ η σημερινή κόλαση για τους ψεκασμένους είναι ένα ένα περαστικό...αεράκι. Έχουν δεχθεί αδιαμαρτύρητα και αμελέτητα ότι, όλα αυτά που παθαίνουμε σήμερα οφείλονται σε δικές μας αμαρτίες του παρελθόντος και καλώς τα παθαίνουμε. Αστειότητες για μικρά παιδιά.

Εκπρόσωποι των ευρωραγιάδων και των ψεκασμένων, κυβέρνηση αξιωματική και αντιπολίτευση, μαζί με τα κομματίδια της διαπλοκής, τραγικοί, αλλήθωροι, καρεκλολάγνοι,δουλικοί, ευρωγενίτσαροι, εκπρόσωποι μιας χώρας εγκλωβισμένης σε παγίδα χρέους, ψελλίζουν κορώνες αντίστασης ηρωικά και πένθιμα. Ρίχνουν τουφεκιές στον αέρα, έτσι για την τιμή των όπλων.

Αφού ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκώνεται μαζικά από την πολυθρόνα και δεν πετροβολά το “πάση θυσία στο ευρώ”και τους κατοχικούς εκπροσώπους του,είναι φυσικό επακόλουθο να πληρώνει πολύ ακριβά το μάρμαρο. Και θα το πληρώσει ακόμα πιο ακριβά αν δεν ξυπνήσει εγκαίρως. Γιατί αν συνεχιστεί η σημερινή τραγωδία, όπως πάμε, στο τέλος δεν θα υπάρχει κανένας εδώ για να τον πετροβολήσουμε. Η Ελλάδα τελειώνει. Την σκοτώνει η ευρωδουλεία, η ανοησία και η παραλυσία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου