8 Οκτ 2018

Θεσμός η εγκληματικότητα και η χρήση σκληρών ναρκωτικών στη σημερινή Ελλάδα




Θεσμός έχει γίνει η εγκληματικότητα και η χρήση σκληρών ναρκωτικών στη σημερινή Ελλάδα, με τους  "δικαιωματιστές" του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν επιβάλλει την πολιτική τους γραμμή η οποία ανέχεται, προωθεί η και επιβραβεύει την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα. Η ατιμωρησία που έχει επιβληθεί από το νόμο Παρασκευόπουλου, η απόλυση ποινικών εγκληματιών, η όλη πολιτική
πρακτική και εντολές που εκπορεύονται από την κυβερνώσα ΠΦΑ, έχει οδηγήσει σε μια χωρίς προηγούμενο έξαρση του οργανωμένου εγκλήματος.

Ανώτεροι αστυνομικοί σηκώνουν με απελπισία τα χέρια τους σε διαμαρτυρίες πολιτών για την έλλειψη προστασίας και τιμωρίας κάθε τύπου εγκληματιών, λέγοντας ότι, ακόμα και να συλλάβουμε τους παραβάτες, η ισχύουσα νομοθεσία και πολιτική, αλλά και οι εντολές που δεχόμαστε άνωθεν, τους επιτρέπει να αφεθούν ελεύθεροι. Ύστερα από μια σύντομη "μετεκπαίδευσή" των εγκληματιών μέσα στις φυλακές, στα "εκπαιδευτήρια του εγκλήματος", επανέρχονται δριμύτεροι στην ενεργό δράση. 
Το έγκλημα και ο θύτης δικαιώνεται και το θύμα τιμωρείται, όπως αποδείχτηκε περίτρανα από την υπόθεση της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο και όχι μόνο.

Το κέντρο της Αθήνας ειδικότερα έχει μετατραπεί σε ένα φρικτό κέντρο εγκληματικότητας, πορνείας και διακίνησης μαλακών και κυρίως σκληρών ναρκωτικών. Τα τελευταία έχουν στην πράξη νομιμοποιηθεί αφού, ακόμα και λίγα μέτρα μακριά από αστυνομικά τμήματα, διακινούνται και γίνεται χρήση τους ανοιχτά. Παρόμοιες εικόνες μπορεί να συναντήσει όποιος περπατήσει στις περιοχές της Ομόνοιας κυρίως στο νότιο μέρος της, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές της πρωτεύουσας, όπως στα Εξάρχεια, στο πεδίο του Άρεως, σε διάφορες πλατείες κλπ.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της πλατείας Βάθης, όπου μόλις 100 μέτρα μακριά από το πολυδύναμο κεντρικό αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, έχουν εγκαταστήσει το στέκι τους δεκάδες έμποροι, διακινητές, βαποράκια  και χρήστες ναρκωτικών, Έλληνες, μετανάστες αλλά και ξένοι ναρκωτουρίστες, όπου κάνουν επί τόπου χρήση ενέσεων, ωσάν να πρόκειται για κάτι εντελώς φυσιολογικό. Μπροστά στο στέκι υπάρχει και mini market αλλοδαπού "επιχειρηματία" που εξυπηρετεί τους "πελάτες". 

Στο εξωτερικό η χώρα μας έχει γίνει γνωστή για την κατάσταση αυτή, με συνέπεια να συρρέουν εδώ μαζικά "ναρκωτουρίστες" οι οποίοι βρίσκουν εύκολα και πολύ φτηνά μαλακά και κυρίως σκληρά ναρκωτικά, τα οποία εισάγουν ανενόχλητα τα δίκτυα δουλεμπόρων μεταναστών και πολλές από τις επιλεγόμενες ΜΚΟ που θησαυρίζουν και με αυτόν τον τρόπο.

Η ατιμωρησία που επικρατεί έχει γίνει γνωστή και στους ανά την υφήλιο μικρούς και μεγάλους εγκληματίες, οι οποίο σπεύδουν να έρθουν στη χώρα μας, όπου μπορούν να ασκήσουν ανενόχλητοι το "έργο" τους και να  διαφύγουν από τη σύλληψη στις χώρες τους. Μόνο σε περίπτωση που υπάρξει ένταλμα σύλληψης του καταζητούμενου από ισχυρές χώρες της δύσης, ενεργοποιείται με εντολές άνωθεν η αστυνομία για τη σύλληψη και την απέλαση του καταζητούμενου.Και ενώ οι πύλες εισόδου της χώρας είναι ανοιχτές και καλοδέχονται κάθε "καρυδιάς καρύδι" από όλο τον κόσμο, τα σύνορα εξόδου φυλάσσονται ασφυκτικά γιατί αυτό απαιτούν οι "σύμμαχοί" μας. Τόσο καλά και τόσο "αριστεροδημοκρατικά".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου