11 Μαρ 2014

Και νέα απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει τον Θ. Κατσανέβα σε σχέση με τη Βικιπαίδεια

Με νέα απόφαση του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών της 11/3/2014, διατηρείται η από   13/2/2014 προσωρινή διαταγή της Προέδρου Πρωτοδικών  Αθηνών με την οποία έγινε  δεκτό το αίτημα του Θεόδωρου Κατσανέβα για διαγραφή επίμαχων συκοφαντικών φράσεων από το βιογραφικό του τελευταίου, στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια της Wikipidia
που έχει καταχωρήσει ο διαχειριστής DIU (Δημήτριος Λιούρδης). Για το ίδιο ζήτημα, έχει καταδικαστεί βαρύτατα στο παρελθόν μεγαλοδημοσιογράφος με τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Αθηνών (8661/2000), η οποία ήταν σε γνώστη του DIU. Παρ’ όλα αυτά, στο μεταξύ διάστημα και μέχρι σήμερα, στη σχετική καταχώρηση στην Wikipedia, γίνεται αναφορά μόνο σε πρωτόδικη απόφαση, ενώ η πηγή την οποία επικαλείται σχετικά, γράφει και για τελεσίδικη απόφαση! Στην ίδια τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου που προσκομίστηκε στο δικαστήριο, αναφέρεται  χαρακτηριστικά ότι «όταν εν τέλει συνετάχθη η από 18/5/1993 ιδιόγραφη διαθήκη (του Ανδρέα Παπανδρέου), δεν συμπεριελήφθη καμιά σχετική αναφορά στο επίμαχο θέμα». Αυτό σημαίνει δηλ. ότι, ουδέποτε υπήρξε στην πραγματικότητα διαθήκη με αναφορά στη συγκεκριμένη υβριστική και απαξιωτική λέξη. Μέχρι την ώρα που γράφεται αυτή η ανακοίνωση, ο  κ. Δημήτριος Λιούρδης αδιαφορεί τις δύο αποφάσεις της δικαιοσύνης, μεταθέτει τις αστικές και ποινικές του ευθύνες στην ελληνική κοινότητα της Βικιπαίδεια, υποστηρίζοντας ότι άλλοι και όχι ο ίδιος καταχωρούν τους συκοφαντικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σε ένα λήμμα που είναι κλειδωμένο για τους κοινούς χρήστες.

19 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κυριε Κατσανέβα ανακαλύψατε το αυτονόητο δηλαδή ότι σήμερα ο δικαστής δεν αναίρεσε την προσωρινή διαταγή, κάτι το οποίο αν έκανε θα προδίκαζε και δεν θα είχε νοημα η υποβολή υπομνημάτων από τους δικηγόρους των δύο πλευρών που θα γίνει μέχρι την την 14-3-14 και βασει των οποίων θα βγει απόφαση σχετικά με την αίτηση των ασφαλιστικων μέτρων που έχετε υποβάλλει......Θαυμάσια κοπτοραπτική για δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων και εξαιρετικη προσπάθεια κατά της ελευθερίας έκφρασης και του εγχειρήματος της Βικιπαίδεια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ να καταλάβετε ότι στο δικαστήριο αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει τέτοια διαθήκη με ύβρεις και διάφορες ανοησίες.Και όλα ήταν ένα άθλιο κατασκεύασμα από Εκάλη μεριά για ολοφάνερους λόγους. Δεν ξέρω αν ο DIU ήταν στο κόλπο. Όμως είναι ολοφάνερο ότι η επιμονή Βιπιπεδιστών στην ελευθεριότητα του λάθους, του ψεύδους, του διασυρμού, της συκοφαντίας, του πείσματος, τελικά καταντάει μονομανία. Και διασύρει την ελληνική W, κάτι που κανείς μας δεν το θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πλαισιο υποβολης υπομνηματων στην υποθεση ασφαλιστικων μετρων Κατσανεβα κατά του συντακτη της Βικιπαιδειας υποβληθηκε Χθες από τους συνηγόρους του συντακτη της ΒΚ το υπ’ αριθμόν 3242/12.09.1996 επισημο Πρακτικο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών από τα οποίο αποδεικνύεται η δημοσίευση της ιδιογράφου διαθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου καθως και η υπ’ αριθμόν 1152/12.09.1996 απόφαση του ως άνω δικαστηρίου με την οποία κηρύχθηκε η ιδιόγραφη διαθήκη κυρία !!!!!! αλλά . και πιστοποιητικό της Γραμματέως του Πρωτοδικείου Αθηνών με το οποίον βεβαιώνεται ότι η ιδιόγραφη διαθήκη δεν έχει προσβληθεί μέχρι σήμερα.

      Δυστυχώς για σας κυριε Κατσανεβα και διαθήκη υπάρχει και απόφαση δικαστηρίου που την ανακηρύσσει κυρία και πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου Αθηνών ότι δεν έχει προσβληθεί μέχρι σήμερα. Και βεβαία η προαναφερόμενη διαθήκη περιέχει τον χαρακτηρισμό ...τον οποιον αρνειστε οτι υπαρχει ...ως εκ τουτου η εθελοτυφλείτε η το αγνοείτε που δεν μπορώ να το πιστέψω η δυστυχως ψεύδεστε!!!!!!!! επιλεξτε τι απ ολα ισχυει....

      Διαγραφή
    2. The only thing you will be remembered for is your predatory behavior. Give it up.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Do you understand that your gross miscalculation has lead to millions of people despising you? The information will be PUT BACK UP AGAIN and there's nothing you can do to stop that from happening. Wikipedia is not something that can ever be stopped and you, sir, are an excellent example of how ignorance can backfire.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου επίμονε κύριε αα υποβλήθηκε ένα τέτοιο υπόμνημα όπως αυτό που αναφέρετε, τότε γιατί το δικαστήριο κατά του μεγαλοδημοσιογράφου με δικαίωσε τελεσίδικα και οχι σε πρώτο βαθμό, όπως ψευδέστατα ακόμα και σήμερα γράφουν οι θρασύτατοι φίλοι Βικιπδεστές του DIU στο βιογραφικό μου; Γιατί με δικάιωσαν σε δύο περιπτώσεις τα ασφαλιστικά μέτρα των ελληνικών δικαστηρίων που απαγορέυουν τις σχετικές αναφορές και οι φίλοι του DIU που εκμεταλλέυονται τη δύναμη της W, επιμένουν να αγνοούν; Τελικά η ελληνική δικαιοσύνη έχει μικρότερη σημασία για εσάς από το παράλογο πείσμα σας; Δε γνωρίζετε ότι στις διαθήκες, η τελευταία είναι εκείνη που έχει σημασία ; Και η τελευταία δεν αναφέρει απολύτως τίποτα για όλες αυτές τις παράλογες και εξωπραγματικές βρισιές που απο μόνες τους δε στέκουν έτσι και αλλιώς. Πιστεύετε αλήθεια ότι κάνετε περισσότερο κακό σε εμένα και όχι στη W ; Δεν έχετε άλλη δουλειά απο το να ασχολείστε μαζί μου και να γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας ; Αναφέρομαι στον κανονικό κόσμο και όχι στο μικρόκοσμο στον οποίο ζείτε εσείς και οι φίλοι του DIU, τους οποίους δε θα εκπλαγώ αν κάποια στιγμή θα εκπαραθυρώσει η ίδια η W. Γιατί το θέατρο του παράλογου που υπηρετείτε- αφού εσάς τουλάχιστον δε σας θεωρώ κατευθυνόμενους "Μιμίκους"- έχει και τα όριά του. Εκτός και αν είστε ο ίδιος ο DIU, ο οποίος ίσως κάποιο λόγο θα έχει το παιδί από τα 17-18 του χρόνια, όταν από τότε σχεδόν ανήλικος, άρχισε να ασχολείτε μαζί μου και να με διαβάλει όπως φαίνεται ότι κάνει και σε άλλες περιπτώσεις.Να τον χαίρεστε το λεβέντη που κρυβόταν πίσω από ψευδώνυμα για να βρίζει τρίτα πρόσωπα υπηρετώντας δήθεν την ...αλήθεια !!!!!! Οι χυδαίες ύβρεις δεν αποτελούν αλήθεια κύριε αα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=84975
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&lid=3202
    http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=82208&dt=15/09/1996
    http://archiviostorico.corriere.it/1996/settembre/21/Atene_fattore_Mimi_abbatte_sul_co_0_96092113453.shtml

    Αρχίστε τις μηνύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kύριε Κατσανέβα κουράστηκα να σχολιάζω αναφερόμενος στα αληθή γεγονότα και αυτονόητα και επανέρχομαι ελπίζω για τελευταία φορά επειδή θεωρώ ότι αλλοιώνεται την αλήθεια
    Αρχικά γράψατε ότι στο δικαστήριο αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει τέτοια διαθήκη
    << Παρακαλώ να καταλάβετε ότι στο δικαστήριο αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει τέτοια διαθήκη με ύβρεις και διάφορες ανοησίες.Και όλα ήταν ένα άθλιο κατασκεύασμα από Εκάλη μεριά για ολοφάνερους λόγους >>
    στη συνεχεια αλλαξατε θέση και γράψατε
    << Δε γνωρίζετε ότι στις διαθήκες, η τελευταία είναι εκείνη που έχει σημασία ; Και η τελευταία δεν αναφέρει απολύτως τίποτα για όλες αυτές τις παράλογες και εξωπραγματικές βρισιές που απο μόνες τους δε στέκουν έτσι και αλλιώς.>>αποδεχόμενος ότι υπάρχει διαθήκη ..
    η δεύτερη διαθήκη δεν γνωρίζω λεπτομερώς τι περιέχει όμως σίγουρα δεν αναιρεί την πρώτη ...επειδή όμως η πρωτη με το υπ’ αριθμόν 3242/12.09.1996 επισημο Πρακτικο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών από τα οποίο αποδεικνύεται η δημοσίευση της ιδιογράφου διαθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου καθως και η υπ’ αριθμόν 1152/12.09.1996 απόφαση του ως άνω δικαστηρίου με την οποία κηρύχθηκε η ιδιόγραφη διαθήκη κυρία !!!!!! αλλά . και πιστοποιητικό της Γραμματέως του Πρωτοδικείου Αθηνών με το οποίον βεβαιώνεται ότι η ιδιόγραφη διαθήκη δεν έχει προσβληθεί μέχρι σήμερα υπάρχει κατι που δεν εχετε καταλάβει καλά η αρνειστε να το δεχτειτε και φυσικα οισχυρισμος σας δεν ισχυει ουτε νομικα.

    Σχετικά με το σχολιό σας
    <>
    επαναλαμβανω οτι ο Σπ. Καρατζαφερης δεν καταδικαστικε για την αναφορα του στη διαθηκη αλλα για τη δημοσίευση της φωτογραφίας σας επι 20 ημερο περίπου στη πρώτη σελίδα της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ με το γνωστο χαρακτηρισμο διπλα δεν εχετε παρα να δημοσιευσετε ολόκληρη την απόφαση του Δικαστηρίου και όχι επιλεγμένες φράσεις .
    Τέλος δεν αναφέρθηκα ποτέ στην ουσία του θέματος αν καλώς η κακώς σας χαρακτήρισε όπως σας χαρακτήρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου αναφέρθηκα απλά στο ιστορικό-πολιτικό γεγονός της διαθήκης.....και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν συμμετέχω στη παγκόσμια συνομωσία σε βάρος σας που μονο στο δικόσας μυαλό υπάρχει.....Η ιστορική-πολιτική αλήθεια με ενδιαφέρει Θόδωρε και ουδόλως εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με ποιόν τρόπο κε Κατσανέβα γνωρίζατε την απόφαση περί διατήρησης της διαταγής από τη Δευτέρα (ώστε να μας την προαναγγέλετε στις 7:33 το πρωί της Τρίτης), ενώ αυτή δημοσιοποιήθηκε το μεσημέρι της επομένης στα αντίδικα μέρη; Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πείτε. Όχι τόσο ενδιαφέρον βέβαια όσο ο, ανεξιχνίαστος προς το παρόν, τρόπος σας ταυτοποίησης των προσωπικών δεδομένων του Diu. Ασφαλώς και δεν περιμένω απάντησή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απορώ με την υπομονή και την ανοχή σου Θεόδωρε. Όσο για σας υποστηρικτές του  DIU καλή η
    open δικαιοσύνη που έχετε στο νου σας όταν με υποτιθέμενο επιστημονικοφανή τρόπο θίγετε άτομα (ανωνύμως πάντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την απόφαση τη μάθαμε όταν ανακοινώθηκε, την ίδια ώρα δηλ. που την έμαθαν και ο DIU και ΣΙΑ, ξέρετε όλοι αυτοί οι κατ' επέκταση φίλοι της Μιμής. Και την επιδώσαμε την Τρίτη στον αξιότιμο κύριο DIU ο οποίος την έγραψε στα παλιά του υποδήματα, προφασιζόμενος ότι αυτός την κατέβασε, αλλά τη σήκωσε κάποιος άλλος. Παίζουμε δηλ. την κολοκυθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την απόφαση τη μάθαμε την ίδια ώρα που την έμαθαν οι DIU και ΣΙΑ. Την επιδόσαμε την Τρίτη, αλλά ο DIU την έγραψε στα παλιά του υποδήματα, αναφέροντας το γνωστό ότι εκέινος την κατέβασε αλλά την ανέβασε κάποιος άλλος.Να τη χαίρεστε τη Μιμή, τη φίλη του DIU, όλοι εσείς οι απληροφόρητοι υποστηρικτές της DIU-αλήθειας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είσαι μεγάλος βλάκας Θόδωρε ,πως ανέχεσαι να καταχωρούνται ύβρεις μέσα στο προσωπικό σου
    blog και να συνεχίζεται αυτό το θέατρο του παράλογου όπου οι φίλοι του DIU θέλουν να υποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη με την δική τους δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Theodore29 Μαρτίου 2014 - 7:31 π.μ.
    Θεωρώ ότι δεν πρέπει να με θεωρείτε τόσο ανόητο ώστε να πιστέυω ότι υπάρχει κάποια παγκόσμια συνομωσία εναντίον μου. Αν όμως νομίζετε κύριε αα ότι, το να με αποκαλέιτε "όνειδος" μέσα στο προσωπικό μου blog δεν αποτελεί ύβρη,τότε προφανώς έχετε κάποιο πρόβλημα.( το διαγράψατε και μπράβο σας, γιατί προφανώς καταλάβατε το αυτοεπιβεβαιούμενο λάθος). Πάντως,σας συνιστώ να ρωτήσετε τον Φίλο σας τον DIU που είναι και ακούμενος δικηγόρος..τρομάρα του το εξής: Η τελευταία διαθήκη δεν αναιρεί κάθε προηγούμενη ; Αλήθεια πιστέυει ότι τελικά θα τη γλυτώσει φτηνά με το να επιμένει στην αναγωγή χυδαίων ύβρεων σε ιστορική αλήθεια ; Για ένα πράγμα σας δικαιολογώ. Δε γνωρίζετε τίποτα για τα γεγονότα του "Μιμικισμού". Όταν τα πραγματικά γεγονότα αποκαλυφθούν και κάποτε θα γίνει και αυτό, τότε θα κοκκινίσετε απο ντροπή, για την τόσο άδικη επίθεση εναντίον μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καταδικαστείς μεγαλοδημοσιγράφος φαίνεται οτι τα έπαιρνε χοντρά από τους “Μιμίκους¨ της Εκάλης. Ο DIU μάλλον θα είναι αθώα περιστερά το πουλάκι μου. Κάπως πρέπει να βγάλει το ψωμί του ο καθένας .Και όταν έχεις τις πλάτες της Wikipedia,τόσο το καλύτερο .Το κασέ ανεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γάτος είσαι tiantafie τόπιασες όλο το στόρυ....ο Μιμικισμος είναι σχολή συγκεκριμένης πολιτικής αισθητικής στην οποία σε κόβω να ανήκεις απλά σε άλλη ολευρά η ουσία είναι ίδια....για υπάλληλος του γραφείου του Θ. καλά γράφεις αλλά αν θέλεις και κανένα σπρώξιμο για να περάσεις κανενα μαθηματάκι πάλι σωστό σε βρίσκω...με την αλήθεια ομως έχεις πάρει διαζύγιο!!!!...την απόφαση για τον Καρατζαφέρη την έχεις διαβάσει ;..διαβασέ την η δημσιευσέ την να δούμε κι εμείς!!!! και σε βλέπω ενημερωμένο από κασέ ,τοχεις δουλέψει το ...θέμα .....αξιος φίλεμου...χαρα σ αυτον που σ έχει στη δουλεψή του...και θέλω να πω του Θ. μέσω εσού όταν 2 διαθήκες εχουν ανακηρυχεί κύριες και η μία δεν αναιρεί την άλλη ούτε εχει προσβληθεί δεν ισχύει η προγενέστερη; γιατι τα νομικά βιβλία λένε άλλα ....και αφού δεν τα λένε σωστά να τα σκίσω να μη μου πιάνουν και το χώρο

      Διαγραφή
  16. "Την απόφαση τη μάθαμε την ίδια ώρα που την έμαθαν οι DIU και ΣΙΑ." Δεν μας λες όμως ΠΟΙΑ ήταν αυτή η ώρα της Δευτέρας (ή και νωρίτερα). Καθώς η απόφαση ήταν ορισμένη να εκδοθεί έπειτα από τη συζήτηση του μεσημεριού της... Τρίτης. Και γιατί έπρεπε να επιδοθεί από τη δική σας μεριά στον Diu; Αυτός και η συνήγορός του δεν ήταν παρόντες κατά τη συζήτηση και την ανακοίνωση της απόφασης; Για πες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή