23 Μαρ 2015

Πως είναι δυνατόν αριστερόφρονες επώνυμοι ΣΥΡΙΖΑίοι να ευρωλιγουρεύονται ;

Η μάχη του εγχώριου και διεθνούς κατεστημένου για να κρατήσουν τη χώρα μέσα στην κόλαση του ευρώ, κορυφώνεται δραματικά αυτές τις μέρες. Οι Γκεμπελίσκοι του συστήματος, οι παχυλά αμειβόμενοι μεγαλοδημοσιογράφοι  και τηλεπερσόνες, επαναφέρουν γελοιότητες του τύπου πως αν φύγουμε από το ευρώ, δε θα έχουμε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα, ότι θα επωφεληθούν οι «συμμορίτες της δραχμής» που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω για να τα φέρουν πίσω και να θησαυρίσουν με την υποτίμηση του εθνικού μας νομίσματος! Ότι ο ίδιος ο.... Γκοτζίλα αυτοπροσώπως θα έρθει στη χώρα και θα μας φάει ζωντανούς και άλλα τέτοια υπέροχα. Η αγωνία τους, το μεγάλο ζητούμενο είναι να κάνει τη μεγάλη κολοτούμπα ο Αλέξης και να συνεχίσουν αυτοί να ζουν καλά και όλη η χώρα να βουλιάζει στη φτώχεια, την ανεργία, τη δυστυχία που ζούμε εδώ και έξι κοντά επτά τώρα ολόκληρα χρόνια.


Στην "κολοτούμπα" μας σπρώχνουν οι χρυσοκάνθαροι προπαγανδιστές-υπάλληλοι των αρπακτικών που προσκυνούν την "Ευρωθεότητα". Αυτοί οι Ναναίκοι  είναι κάπου δικαιολογημένοι. Τους καταλαβαίνουμε, τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι. Οι Εφιάλτες άλλωστε δεν έλειψαν ποτέ από τη δύσμοιρη χώρα μας. 

Μια άλλη κατηγορία ευρώδουλων είναι οι  μπουρδουκλομένοι, οι ζαλισμένοι, οι ψεκασμένοι που ως άνα βαθμό  είναι και αυτοί δικαιολογημένοι, αφού οι πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση μπορεί να έχουν βλάψει τον εγκέφαλό τους. Οι ίδιοι είναι αδικαιολόγητοι, στο βαθμό που δεν έχουν φροντίσει να διαβάσουν ή να ακούσουν σοβαρά επιχειρήματα της δικής μας πλευράς που υποστηρίζονται από τους περισσότερους σημαντικούς διεθνείς οικονομολόγους. 

Ορισμένοι καλόπιστοι  δεξιοί και συντηρητικοί πολίτες, είναι επίσης δικαιολογημένοι, αφού μέσα στο αξιακό τους σύστημα, ο συμβιβασμός με τον ισχυρό αποτελεί βασική αντίληψη και θέση τους.

Υπάρχει ακόμα και μια άλλη κατηγορία. Αυτοί που είνα εντελώς μπλεγμένοι και ζαλισμένοι  από το βομβαρδισμό της κυρίαρχης τρομοκρατίας που έχουν επιβάλλει τα κεντρικά ΜΜΕ. Αυτοί αδυνατούν να πάρουν θέση και βρίσκονται κάπου στη μέση ανάμεσα στο ευρώ και το εθνικό νόμισμα.

Όμως, εκείνοι που είναι Αδικαιολόγητοι είναι ορισμένοι προοδευτικοί και ειδικότερα κάποιοι επώνυμοι ΣΥΡΙΖΑίοι, οι οποίοι ομνύουν με ακραία ρητορία ακόμα και σήμερα στο ευρώ, αναμασώντας γελοία επιχειρήματα περί συμμορίας της δραχμής,κλπ.Αυτοί ειδικότερα έχουν προνομιακή συνεχή παρουσία στα κεντρικά ΜΜΕ, επηρεάζοντας  ανάλογα και την κοινή γνώμη. Είναι απορίας άξιο, πως είναι δυνατό, παρόμοια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με υποτιθέμενες  Μαρξιστικές καταβολές, να μην έχουν αντιληφθεί το κακό που έχει κάνει και κάνει στη χώρα μας ένα ακραίο νεοφιλελέυθερο και σύγχρονο ιμπεριαλιστικό νομισματικό, οικονομικό και πολιτικό καθεστώς ,όπως αυτό που έχουν εγκαθιδρύσει στην ευρωζώνη οι Γερμανοί με την ανοχή της δύσης ! Ιδού η απορία.


Παρ’ όλα αυτά, όσο και αν προσπαθεί το εξωνημένο σύστημα των κεντρικών ΜΜΕ, ότι και να  κάνουν οι κάθε λογής ευρωλιγούρηδες, δεξιοί, ζαλισμένοι και «αριστεροί», ολοένα και περισσότεροι κοινοί πολίτες γυρίζουν την πλάτη τους στον «ευρωπαράδεισο». Σύμφωνα με μυστικές δημοσκοπήσεις διεθνών φορέων όπως η Gallop, περίπου η πλειοψηφία των πολιτών σήμερα τοποθετείται αρνητικά στο ευρώ. 
Αν υπήρχε ισότιμη μεταχείριση των δύο απόψεων στα ΜΜΕ, οι υποστηρικτές του θα έπεφταν κάτω του 20%. Γιατί οι  πολίτες έχουν καταλάβει ή μπορούν να καταλάβουν ότι, η εξάχρονη φτώχεια που ζούμε δεν είναι τυχαία. Και θυμούνται πως ζούσαμε με τη δραχμή και πως ζούμε και θα ζούμε για πάντα στον «παράδεισο» του ευρώ αν επιτύχει η κολοτούμπα στην οποία σπρώχνουν τον Αλέξη.Ελπίζουμε χωρίς να τα καταφέρουν τελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου