14 Ιουν 2015

Βγείτε απο το κλουβί - Αντισταθείτε στην ευκολία του στησίματος στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση που μετατρέπει το μυαλό σε χυλό και μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε ζόμπι

Οργιάζουν αυτές τις μέρες τα δημοσιογραφικά όργανα της διαπλοκής, τρομοκρατώντας την ευάλωτη κοινή γνώμη για το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων, για την ισχυρή πιθανότητα ρήξης με τους δανειστές και το Grexit. Θα κατέβουν ο Εξαποδώ και ο Γκοτζίλα μαζί και θα μας ρουφήξουν το αίμα μέχρι τελευταίας ρανίδας, μας λένε. Εμετική μονόπλευρη τρομολαγνική, υστερική προπαγάνδα εξαπολύεται από χρυσοκάνθαρα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του καθεστώτος. 
Δε λείπουν φυσικά και οι δουλοπρεπείς  δυτικο-σπουδασμένοι που σπεύδουν να καταγγείλουν τα δεινά που δήθεν θα επιφέρει η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα. Όπως ακριβώς έκαναν οι μεγαλόσχημοι Φαναριώτες που υπηρέτησαν τους Οθωμανούς μετά την άλωση της Πόλης. Είναι όλοι  αυτοί με τη χαμηλή ηθική  που έλκονται από το χρήμα και την εξουσία. Κια έχουν το σπόρο της δουλικότητας και της προδοσίας μέσα τους. Οι Εφιάλτες, Οι Ναιναίκοι, οι Φιρφιρίκοι, οι Κουϊσλιγκ, οι Γερμανοτσολιάδες, οι Μπάμπηδες  κλπ.
Ορισμένοι άλλοι σπουδαγμένοι και αυτοί, στέκονται στη σκιά φοβούμενοι τις συνέπειες της έγερσης. Οι πρώτοι κυρίως αλλά και οι δεύτεροι, παραμένουν γονατιστοί και έτσι εύκολα τους καβαλούν οι επίβουλοι και τα τσιράκια τους.
Αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όσους αντιστέκονται στην επέλαση των τυράννων που αντί για ερπυστριοφόρα χρησιμοποιούν σύγχρονα όπλα. Ελέγχουν την οικονομία μέσα από το κλεπτοκρατικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο, τις τράπεζες και το νόμισμα. Και ως βραχίονες  καθυποταγής των μαζών, χρησιμοποιούν τα απόλυτα εξαρτώμενα από το όλο αυτό σύγχρονο σύστημα εξουσίας των δυνάμεων κατοχής, τα δουλικά κεντρικά ΜΜΕ.
Οι  ενεργοί πολίτες οφείλουν  να μην παρακολουθούν ειδήσεις και σχολιασμούς από τα κεντρικά ΜΜΕ. Να μη δέχονται τα ατέλειωτα ψέματα, τις διαστρεβλώσεις της  πραγματικότητας που δηλητηριάζουν και υποτάσσουν το εγκέφαλο αυτών που τους παρακολουθούν. μακρυα΄από τις τηλεοπτικές ειδήσεων των κεντρικών ΜΜΕ ειδικότερα. Αυτές σερβίρουν τα γεγονότα με την έμφαση, την οπτική γωνία και τον τρόπο που εκείνα προκρίνουν. Ο τηλεθεατής, σε αντίθεση με το διαδίκτυο και τις εφημερίδες, καταπίνει  όλα με τη σειρά και το ειδικό βάρος που ελέγχουν που τα παρουσιάζουν οι σύγχρονοι Γκεμπελίσκοι. Ο Orwell και ο Big Brother είναι εδώ, ελέγχουν και επιβάλλουν απόψεις στο ζαλισμένο και απελπισμένο πλήθος.
Μακριά λοιπόν από τις ειδήσεις, από τους άθλιους Μπάμπηδες της τηλεόρασης. Αναζητείστε ειδήσεις στο διαδίκτυο, κυρίως από μικρές ανεξάρτητες ιστοσελίδες και διαλέξτε εσείς, αφού διαβάσετε τους τίτλους, σε ποιες θα σταθείτε. Αυτό το δικαίωμα επιλογής δεν το έχετε στην τηλεόραση. Κάντε αυτήν την προσπάθεια. Αντισταθείτε στην ευκολία του στησίματος στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση που μετατρέπει το μυαλό σε χυλό και μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Αφού τα καρυοφύλλια και οι μεγάλες επαναστάσεις δεν μπορούν εύκολα να ευδοκιμήσουν σήμερα. Αφού κανένας δεν πιστεύει κανένα, γιατί έτσι συμφέρει στο σύστημα. Αφού η αλήθεια κρύβεται με επιμέλεια από τους εισβολείς και επιβουλείς, αντισταθείτε τουλάχιστον, αρνούμενοι να ακούσετε και να διαβάσετε τα δουλικά τους συστήματος. Αναζητείστε την αλήθεια μόνοι σας.Βγείτε απο το κλουβί

T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου