7 Σεπ 2015

Παραδοχή-βόμβα: Πέρασαν και τζιχαντιστές ανάμεσα στους "πρόσφυγες"


Παραδοχή-βόμβα έκανε ο υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Μουζάλας που αντικατέστησε την κυρία Τασία. Δήλωσε ότι ανάμεσα στους "πρόσφυγες" και "μετανάστες" που εισβάλλουν στην Ελλάδα βρίσκονται και τζιχαντιστές. «Θα ήταν ανόητο να πει κανείς ότι όχι δεν έχουν μπει τζιχαντιστές» δήλωσε ο κ. Μουζάλας απαντώντας σε ερώτηση για τη σύνθεση των "μεταναστών" και "προσφύγων" που κατά χιλιάδες αποβιβάζονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Νομίζω ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών επιβεβαιώνουν ότι ένας μικρός αριθμός είναι πιθανόν να έχει περάσει στην Ευρώπη» συμπλήρωσε ο κ. Μουζάλας αν και όπως υποστήριξε οι τζιχαντιστές διεθνώς δεν έχουν ανάγκη να περάσουν στην Ευρώπη "δόξα τω Θεω έχουν πάρα πολλούς Ευρωπαίους τζιχαντιστές, ίσα-ίσα κάνουν το αντίθετο". 
Σύμφωνα με τον κ. Μουζάλα το 60% των "προσφύγων" και "μεταναστών" είναι Σύριοι της μεσαίας τάξης που φεύγουν τρέχοντας από τον φόβο των τζιχαντιστών, το 20% είναι Αφγανοί από τους οποίους οι μισοί είναι "πρόσφυγες" και μισοί είναι "μετανάστες" και υπάρχει και ένα 15%-20% που είναι "μετανάστες" χωρίς χαρτιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου