7 Σεπ 2015

Το λιοντάρι θα βγει κάποια στιγμή απ΄το κλουβί

Ατυχώς για τη χώρα, η «πρώτη φορά αριστερά», επέλεξε μια μεγαλειώδη κολοτούμπα. Διεκδικεί και τώρα ύστερα απ’ όλα αυτά την ψήφο του ελληνικού λαού, ο οποίος ζαλισμένος από τον ορυμαγδό της παραπλάνησης από τα εξωνημένα ΜΜΕ, παραπαίει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και στον Τρελο-Λεβέντη. Τα εναπομείναντα αντιμνημονιακά κόμματα, με μεγαλύτερη η μικρότερη προμετωπίδα τη δραχμή, παραμένουν εγωιστικά περιχαρακωμένα στο καβούκι εγωιστικών ιδεοληψιών και αδιέξοδης εσωστρέφειας.


Το ελπιδοφόρο μήνυμα είναι ότι, ο Ελληνικός λαός έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι , η μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα μέσα από ένα Ενιαίο Αντιμνημονιακό Μέτωπο από την αριστερά μέχρι τη δημοκρατική δεξιά, είναι η μόνη διέξοδος για το μέλλον της χώρας. Και αυτό είναι το ζητούμενο, αυτό είναι που δε θα αργήσει να έρθει. 

Ας κάνουν αυτοί τη μνημονιακή τους κυβέρνηση τώρα όπως τους ορμηνέυει,απαοφασίζει και διατάζει ο Λύκος Σόϊμπλε. Ας παραμένπουν προσωρινά εγκλωβισμένοι στους εγωίσμούς τους, στην ασυνενοησία, στα αδιέξοδα οι αντιμνημονιακοί του όχι. Η ανατροπή δε θα αργήσει, θα έρθει ίσως με πόνο και με δάκρυα. Αλλά θα έρθει.Το λιοντάρι θα βγει κάποια στιγμή απ' το κλουβί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου