26 Ιαν 2016

Ο Μάρξ, η εθνομηδενιστική αριστερά και η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας


«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς.....Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη  για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα...».Τάδε έφη Κάρλ Μάρξ όπως και ανάλογες διακηρύξεις της Σοσιαλιστικούς διεθνούς. Τότε που ο Σοσιαλισμός δεν είχε μαγαριστεί από πολυπολιτισμικούς κοσμοπολίτες ή εν συγχύσει τελούντες αριστερούς. Οι οποίοι έχουν λησμονήσει  ότι, η ελεημοσύνη και η φιλανθρωπία είναι υποπροϊόν των νεοφιλελεύθερων, πολυπολιτισμικών κοσμοθεωριών και δε συνάδει  με την πραγματική αριστερά.


«Η φιλανθρωπία σκοτώνει την κοινωνία έχει πει ο Λένιν». Και αυτό γιατί προφανώς αποτελεί μια βαλβίδα εκτόνωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας από τη φτώχεια και τη δυστυχία. Τόσο απλά και αυτονόητα αλλά ξεχασμένα από λίγους αλλά πολλαπλάσια φωνασκούντες  κοσμοπολίτες αριστερούς, που ακούγονται δυνατά, αφού το σύστημα αρέσκεται  σε τέτοιες φωνές που βολεύουν τις επιδιώξεις του.  Οι κοσμοπολίτες αριστεροί, εθνομηδενιστές όντες, αποστρέφονται την έννοια της πατρίδας και συγχέουν τον Μαρξιστικό διεθνισμό με την παγκοσμιοποίηση του Τζώρτζ Σόρος και των κορακιών του διεθνούς χρηματιστηριακού καζίνου-καπιταλισμού.

 Η φιλανθρωπική προσέγγιση της παράνομης μετανάστευσης, φυσικά και δε λύνει το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας και άνισης κατανομής του πλούτου. Στην πραγματικότητα, μέσω της φιλανθρωπίας των ιδιωτών, κερδισμένη είναι η παγκοσμιοποίηση των αγορών ως μιας μηχανής του κιμά των εθνών και των λαών. Όπως  και το  τεράστιο κύκλωμα των δουλεμπόρων και των συνεργατών τους, που τουλάχιστον στη χώρα μας, εισπράττει ετησίως πάνω από 10 δις ευρώ, σε μαύρο χρήμα φυσικά.  Και είναι τουλάχιστον φαιδρό να πιστεύει κανείς ότι η «Ψωροκώσταινα» Ελλάδα, θα λύσει το πρόβλημα του 1 δις. ατόμων που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, λιμοκτονούν πάνω στη γη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ  και ορισμένοι φορείς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, σε αντίθεση με το Άρδην του Καραμπελιά, τους Τροτσκιστές της 4ης Διεθνούς και ορισμένους άλλους πατριώτες αριστερούς,  πιστεύουν πως θα ριζοστικοποιήσουν, θα επηρεάσουν  πολιτικά  και ιδεολογικά τις μάζες των μουσουλμάνων  μεταναστών, προς την κατεύθυνση της δικής τους αριστερόστροφης ιδεολογίας  Κάνουν τεράστιο λάθος. Η μουσουλμανική θρησκεία είναι τόσο ισχυρή -και μπράβο της- που καμιά άλλη ιδεολογικοπολιτική θεώρηση δεν είναι σε θέση να την υπερκεράσει. Ο Ισλαμισμός δεν είναι μόνο θρησκεία, είναι τρόπος ζωής, πολιτικής και πολιτισμικής στάσης, με ακραίες αλλά συνήθεις εκφάνσεις του, τον επιθετικό εξτρεμισμό και τρομοκρατία, το φανατισμό και οπισθοδρομικές αντιλήψεις όπως η υποτιμητική θέση των γυναικών, η  μπούργκα, η μαντίλα και όχι μόνο.

Οι μάζες των μουσουλμάνων μεταναστών υπό την ηγεσία φανατικών στοιχείων, σε αντίθεση με τους προερχόμενους από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, θα μεταβληθούν στους μεγαλύτερους πολέμιούς της  αριστεράς αύριο, όταν πληθύνουν, όταν νιώσουν αρκούντως ισχυροί και αποκτήσουν τους φυσικούς τους ηγέτες. Όπως γίνεται παντού όπου υπάρχουν ανάλογα  ιστορικά δεδομένα. Και το χειρότερο. Θα καταστρέψουν τον αυτόχθονα πολιτισμό, μετατρέποντας χώρες όπως η Ελλάδα σε μουσουλμανικά προτεκτοράτα. Και επιβεβαιώνοντας τη ρήση Οζάλ πως «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους και να τελειώνουμε μαζί τους».

Τον τελευταίο χρόνο,ύστερα από το ανοιχτό προσκλητήριο της φιλάνθρωπης κυβερνώσας αριστεράς, με την αφωνία της δεξιάς και τη συνηγορία του ξενοκίνητης κατεστημένου της τηλεοπτικής δικτατορίας στη χώρα μας, εισβάλλουν μαζικά τεράστιες ορδές μουσουλμάνων μεταναστών, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είναι πραγματικοί πολιτικοί πρόσφυγες. Η Γερμανία αφού διάλεξε την αφρόκρεμα των προσφύγων, κυρίως Σύριους μορφωμένους και εξειδικευμένους τεχνίτες,κατάργησε μονομερώς το Δουβλίνο ΙΙ, τη συνθήκη Σέγκεν και στέλνει πίσω στη χωματερή της χώρας μας, τεράστιες μάζες μουσουλμάνων, που σύντομα, μαζί με τους εδώ εγκατεστημένους, θα γίνουν πλειοψηφία στη χώρα  μας. 

Την ίδια ώρα τα δικά μας παιδιά φεύγουν μαζικά στο εξωτερικό επιδεινώνοντας την πληθυσμιακή ανιισορροπία σε βάρος των ελληνογενών. Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά και άμεσα, σε πέντε, δέκα, δεκαπέντε χρόνια, η Ελλάδα θα έχει μεταβληθεί σε μουσουλμανική χώρα. Η μπούργκα πολύ δύσκολα θα ταιριάζει στις φιλάνθρωπες αριστερόφρωνες φίλες μας και ειδικότερα στην κυρία Τασία που τους λατρεύει. Με την οποία, περίπου συμφωνεί ο πολυπολιτισμικός πρόεδρός μας, ο  κύριος Προκόπης Παυλόπουλο, ο οποίος κάνει επίδειξη «δεξιάς» φιλανθρωπίας λέγοντας ότι : «η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα»!


Η επερχόμενη  Βοσνιοποίηση- Λιβανοποίηση της χώρας, αποτελεί ύπουλο εποικισμό, ανιστόρητη και παρανοϊκή  ανατροπή της εθνολογικής της σύνθεσης,  καταπάτηση των  εργασιακών κατακτήσεων, προπομπό εμφύλιων συγκρούσεων, καταστροφών, φυλετικού μίσους, κλιμάκωσης του ρατσισμού, των δεξιών ανακλαστικών των «ιθαγενών» και ενδυνάμωση του «αυγού του φιδιού». Χαμένοι είναι η ιστορική συνέχεια της χώρας ύστερα από 2.500 χρόνια, αυτή η ίδια η ύπαρξή της, οι Έλληνες αλλά και οι νόμιμοι αλλοδαποί εργαζόμενοι, όπως  και η αριστερή ιδεολογία και πολιτική παρουσία. Κερδισμένοι οι διπλανοί μας Πασάδες και ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός, που σήμερα στοχεύει στην  ισοπέδωση των  εθνικών αναχωμάτων, χρησιμοποιώντας ως Δούρειους ίππους, το παμπάλαιο δόγμα του διαίρει και βασίλευαι" και προκεχωρημένες καταστάσεις αναταραχών και πολέμων απανταχού γης.

Οι νόμιμοι μετανάστες που έχουν εισέλθει και εισέρχονται στη χώρα σε λογικά αριθμητικά μεγέθη και έχουν αφομοιωτικά χαρακτηριστικά, μέχρι τώρα εντάσσονται ομαλά στον κοινωνικό ιστό της και δεν αποτελούν μείζων πρόβλημα. Παρ’ όλα τα όποια προβλήματα, έχουν συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και τη δημογραφική της ανόρθωση. Όμως, οι  εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια  υπεργεννητικοί, μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες που εισβάλλουν μέσα από τα άθλια δουλεμπορικά κυκλώματα, υπό την αιγίδα του επίσημου Τουρκικού κράτους και την ανοχή ή και συμμετοχή ημέτερων μη-κυβερνητικών οργανώσεων, «ανθρωπιστών» «οικονομιστών» και αφελών, είναι ένα τεράστιο ανεξέλεγκτο  μέγεθος για να ενταχθεί ομαλά στη γερασμένη και υπογεννητική   Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, η ελληνίδα μητέρα γεννά κατά μέσο όρο περίπου ένα παιδί, έναντι πέντε της μουσουλμάνας.

Το μέλλον της χώρας είναι πολύ ζοφερό, αν αυτή την τραγική και ρεαλιστική αλήθεια  δεν την αντιληφθούν πρώτοι απ’ όλους εκείνοι που  μπορούν να σκέφτονται πολιτικά : οι εχέφρονες αριστεροί και οι μη ακραίοι πατριώτες δημοκράτες.

Εκείνο που απαιτείται άμεσα, είναι η αναστολή ή και κατάργηση του Δουβλίνο ΙΙ και της Συνθήκης Σέγκεν, η προστασία των συνόρων από τους μουσουλμάνους εισβολείς, η δημιουργία αξιοπρεπών κέντρων προσωρινής φιλοξενίας και η  επαναπροώθηση τους στις χώρες τους, η  αμείλικτη πάταξη των δουλεμπορικών κυκλωμάτων και των συνεργατών τους με έλεγχο των συνεργαζόμενων χρυσοκάνθαρων Μ.Κ.Ο., η διευκόλυνση της επιλεκτικής υποδοχής αφομοιώσιμων μεταναστών με κοινά πολιτισμικά χαρακτηριστικά με τη χώρα μας και η χορήγηση πολιτικού ασύλου στους πραγματικούς και όχι στους κατά δήλωσή τους πολιτικούς πρόσφυγες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου