13 Μαρ 2020

Το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ οφείλει να αναβαπτιστεί στις ιστορικές του θέσεις του δημοκρατικού, πατριωτικού σοσιαλισμού


Ο Γραμματέας του ΚΙ.ΝΑ.Λ. Μανώλης Χριστοδουλάκης σε τηλεοπτική του εμφάνιση δήλωσε ότι, «πρέπει η Ευρώπη και η Ελλάδα ειδικότερα να αφομοιώσει τους μετανάστες». Θλίβομαι για παρόμοιες δηλώσεις από κατά τον κατά  άλλα συμπαθή κορυφαίο εκπρόσωπο του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος της Αλλαγής, που είχε για ιδεολογικό του πρόταγμα το μήνυμα « Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Παρόμοιες δηλώσεις και πολιτικές θέσεις έχουν απομακρύνει το Κίνημα από τον πατριωτικό,
δημοκρατικό σοσιαλισμό, με συνέπεια την καταπόντισή και πιθανώς την πλήρη εξαφάνισή του στο ορατό μέλλον.
Οι εισερχόμενοι στη χώρα μας μετανάστες είναι σχεδόν αποκλειστικά Μουσουλμάνοι, οι οποίοι πουθενά και ποτέ σε όποια χώρα εγκαταστάθηκαν, δεν αφομοιώθηκαν ή ενσωματώθηκαν στις τοπικές κοινωνίες, γιατί απλά απλούστατα, δεν παντρεύονται αλλόθρησκους. Όπως επιτάσσει το Κοράνι, αντί για ενσωμάτωση τους στις τοπικές κοινωνίες, παραμένουν σε κλειστά γκέτο όπου καλλιεργείται και αναπτύσσεται ο Ισλαμικός  Φονταμελισμός. Το Κοράνι επίσης επιτάσσει να μεταναστεύουν για να καταλάβουν όλη τη γη, με δεδομένη τη μεγάλη υπεργεννητικότητά τους, σε αντίθεση με την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, αντί να κατευθύνονται  στις πλούσιες Μουσουλμανικές χώρες του Κόλπου, έρχονται μαζικά στην Ευρώπη και ειδικότερα στη χώρα μας και με την προτροπή του ίδιου του Πρωθυπουργού της Τουρκίας.
Συνηθισμένοι σε αυταρχικές διακυβερνήσεις στις χώρες τους, αρκετοί απ’ αυτούς και όχι όλοι, εκμεταλλεύονται τη δημοκρατική ανοχή που επικρατεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αναπτύσσοντας παραβατική συμπεριφορά και διαπράττοντας βιαιοπραγίες. Όταν εγκατασταθούν σε μια χώρα, έχουν αυξηθεί πληθυσμιακά και αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, προωθούν σε δεύτερο στάδιο τον εξισλαμισμό των τοπικών κοινωνιών. Αντί δηλ. να αφομοιωθούν αυτοί ενσωματώνουν, εκδιώκουν ή και αποκεφαλίζουν αν χρειαστεί τους γηγενείς πληθυσμούς. Και τότε, τα ανθρώπινα δικαιώματα, στο όνομα των οποίων υποδεχόμαστε μαζικά τους Μουσουλμάνους εποίκους, εξαφανίζονται, ενώ οι στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες υποκαθίστανται από τη Σαρία.
Τα παραδείγματα αυτής της εξέλιξης είναι πάμπολλα και αν αυτό δεν το βλέπουν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙ.ΝΑ.Λ., κάνουν πολύ κακό στη μεγάλη πολιτική μας παράταξη αλλά και στην ίδια την προσωπική πολιτική τους υπόσταση. Είναι καιρός το Κίνημα της Αλλαγής να αναβαπτιστεί στις ιστορικές του θέσεις του δημοκρατικού, πατριωτικού σοσιαλισμού που το διαφοροποιούν από το εθνομηδενιστικές και νεοταξίτικες πολιτικές. Για τις τελευταίες αυτές  υπάρχουν άλλες πολιτικές παρατάξεις που έχουν συλήσει την μεγάλη ιστορική παρουσία και δυναμική του ΠΑΣΟΚ-ΚΙ.ΝΑ.Λ. Και αυτό πρέπει να αλλάξει για το καλό του Κινήματος και κυρίως για το καλό της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου