4 Ιουν 2015

Στο δρόμο της ρήξης οδηγούν οι διαπραγματεύσεις


Ματαιοπονούν όσο πιστεύουν ότι το ανάλγητο Βερολίνο θα υποκύψει στην ανατροπή της πολιτικής γερμανοποίησης της Ευρώπης και θα κάνει αποδεκτές τις κόκκινες γραμμές του "εχθρού"που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας. Η πεντασέλιδη πρόταση των «θεσμών» που δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Αλέξη Τσίπρα είναι εν γνώσει τους κατασκευασμένη έτσι ώστε να απορριφθεί από την ελληνική κυβέρνηση, τη Βουλή και το μεγαλύτερο μέρος της καθημαγμένης ελληνικής κοινωνίας.

Αποδεικνύεται έτσι ότι η ¨δημιουργική ασάφεια", καθυστέρηση στην κατάληξη συμφωνίας λειτούργησε σε βάρος και οι Βρυξέλες κέρδισαν χρόνο για να θωρακίσουν τις επιπτώσεις απο ένα Grexit. Τώρα φαίνετια ξεκάθαρα ότι οι Εταίροι και οι Εταίρες ποτέ δεν ήθελαν να τροποποιήσουν την πολιτική της μονόπλευρης λιτότητας. Επιθυμούν δογματικά και με κάθε πρόσφορο θεμιτό και αθέμιτο μέσο να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ., να διορίσουν το δικό τους πολιτικό προσωπικό με ενός είδους πραξικόπημα ώστε να διευθύνουν εκείνοι τη χώρα που οι ίδιοι καταχρέωσαν και επί πέντε χρόνια τη «σώνουν» με 30% ανεργία, 40% φτώχεια, 45% παραοικονομία και το δημόσιο χρέος στο 180% επί του μειωμένου κατά 25% ΑΕΠ.
Μας οδηγούν σε ρήξη συνειδητά και παραδειγματικά, με όπλο τα άδεια κρατικά ταμεία και σταθερό το εγκληματικό φόντο τη φυγή των καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες που εκείνοι προκαλούν.
Ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει  να διακόψει τις συνομιλίες και να απευθυνθεί με απόλυτη ειλικρίνεια και όλα τα επιχειρήματά του στους λαούς της Ευρώπης, αποκαλύπτοντας τον κυνισμό και τη βαρβαρότητα των δήθεν εταίρων μας και της δικτατορίας των αγορών. Και να προχωρήσει στο δρόμο της αξιοπρέπειας και της ανάπτυξης, της εξόδου απο το ζουρλομανδάι του ευρώ, με προοπτική την παραγωγική ανασυγκρότητση της χώρας, την κοινωνική δικαιοσύνη και της απαλλαγή μας απο τους Γερμανοτσολιάδες υψηλού, μεσαίου και χαμηλού βεληνεκούς και κάθε είδους αισχρούς Μπάμπηδες και σύγχρονους Εφιάλτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου