20 Νοε 2019

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 6μμ, η ομιλία για τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τον επαγγελματικό προσανατολισμό στο Δημαρχείο Κηφισιάς


Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στις 6 μμ στο Δημαρχείο Κηφισιάς διενεργήθηκε ομιλία-εκδήλωση για τα "επαγγέλματα του μέλλοντος και τον επαγγελματικό προσανατολισμό"με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Θ. Κατσανέβα. Η ομιλία -εκδήλωση διοργανώθηκε από τα εκπαιδευτήρια Αθηναϊκή Αγωγή και Παιδεία σε συνεργασία με τα Μοντεσσοριανά Σχολεία και την Παιδαγωγική  Πρωτοπορία.Η
εκδήλωση επικεντρώθηκε στις σύγχρονες αρχές του επαγγελματικού προσανατολισμού, στα επαγγέλματα του μέλλοντος και του παρελθόντος και στο κορυφαίο τεστ Career Gate Test Κ. 17, απευθύνεται σε γονείς, μαθητές και κάθε ενδιαφερόμενο.


Μετά από την αρχική ομιλία που θα διήρκεσε περίπου 45 λεπτά , ακολούθησαν για την επόμενη περίπου μία ώρα, ερωτήσεις και απαντήσεις, από τις οποίες προέκυψαν σημαντικά και κατανοητά συμπεράσματα για τους συμμετέχοντες.



Ο καθηγητής Θ. Κατσανέβας έχει διδακτορικό δίπλωμα (Ph. D.) από το London School of Economics, μεταπτυχιακό (M.A.) από το Πανεπιστήμιο Warwick, και πτυχίο οικονομικών (Β.Α.) από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι τ. Πρόεδρος της επιστημονικής Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.ΕΣΥ.Π.), δημιουργός ψυχομετρικών τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, προβλέψεων επαγγελματικών προοπτικών κλπ. Έχει σημαντικό επιστημονικό έργο και συμμετοχή σε πολλά σχετικά σεμινάρια και ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.



Αθηναϊκή Αγωγή και Παιδεία
Ελπίδος 4 και Τατοίου 101, Κηφισιά,
2108085412, www.athpaideia.com


Παιδαγωγική Πρωτοπορεία-Μοντεσσοριανά Σχολεία

Πευκών 13, Αχαρνές
Τατοϊου 87 Αχαρνές
 info@schools.gr
2108169522, 2108161569

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου